Crna kronika

ALARMANTNO! MALOLJETNIČKO NASILJE UZELO MAHA Pojavio se video iz Gruža! Ista osoba terorizira djevojčice

maloljetnicko nasilje gruz

Nakon što smo objavili video brutalnog vršnjačkog nasilja u blizini plaže u Uvali Lapad javila nam se jedna maloljetnica s novim videom i to s potpuno druge lokacije, ali s istim maloljetnikom koji je pretukao svog školskog kolegu. Ovaj video je snimljen u parku Luja Šoletića u Gružu, a u mailu naša mlada sugrađanka u tekstu upozorava:

-Ova tučnjava se dogodila u srijedu u parku u Gružu. Isti mladić iz Uvale (podaci poznati uredništvu i policiji) i njegova cura napali su grupu djevojčica i njihovog momka. U videu se jasno vidi kako ta osoba nagovara i podržava svoju curu u napadu na ostale. Moli se MUP da osudi te sankcionira ovakvo ponašanje jer nasilje nad ženama nije dozvoljeno nigdje, a pogotovo ne u gradu kulture, Dubrovniku – napisala nam je ogorčena maloljetnica.

gruz maloljetnicko nasilje 6

Inače, kako smo uspjeli saznati iz niza kontakata s dubrovačkim srednjoškolcima riječ je o valu nasilničkog ponašanja koji se potiče na društvenoj mreži TikTok. Naime, u grupi ‘Moli se Dubrovnik’ dogovaraju se tučnjave te imenom i prezimenom spominju sudionici događaja. Zastrašujuće je kako i mlade djevojke sudjeluju u ovim organiziranim nasilnim okršajima, a preko TikToka se pozivaju njihovi vršnjaci da u što većem broju dođu popratiti ‘fight’.

moli se dbk

U kontaktu s PU dubrovačko-neretvaskom potvrdili su nam kako imaju zabilježen i ovaj gruški slučaj vršnjačkog nasilja u kojem dijelom sudjeluju isti akteri kao i u lapadskom nasilničkom činu. I nad ovim slučajem se provodi kriminalistička obrada te uskoro očekujemo detalje.

Pročitajte još

MOTOCIKLIST PREVEZEN U BOLNICU Prometna u Baćini

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Sudar dva automobila i taksija

Dulist

ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE 61-godišnjak kružnom prevarom ukrao gotovo 28 tisuća eura

Dulist