PeškafondoPodcast

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Otvoreno o životu prije i nakon kobnog 21. listopada 2001. Tko je Zlatko Milić danas?

[PODCAST 'S BARBAROM'] Otvoreno o životu prije i nakon kobnog 21. listopada 2001. Tko je Zlatko Milić danas?

Mnogi će za njega reći da je tih kasnih devedesetih bio strah i trepet u Gradu. Imao je dobro uhodan posao, bio je vlasnik zaštitarske tvrtke Delta Milić, vlasnik disco kluba Alcatraz i još nekoliko lokala po Dubrovniku, ali i predsjednik Udruge dragovoljaca Domovinskog rata, predsjednik HVIDRA-e, vlasnik i predsjednik Karate kluba Dubrovnik. Tog 21. listopada 2001. Grad je potresla vijest – Zlatko Milić ubio je Nika Rustana, mladog i perspektivnog judo reprezentativca.

U novom podcastu DuLista Zlatko Milić prvi put nakon ubojstva otvoreno govori o svom životu, ratu, poslovima prije 2001., pa čak i optužnici za krađu ‘ortačkog ugovora’ Dubrovačke banke iz ureda javne bilježnice u Zagrebu. Nikovo ubojstvo mnogima je promijenilo živote, a Milić govori o posljedicama, njegovim zatvorskim danima, obitelji, ali i ljudima koji su mu okrenuli leđa i onima koji su uz njega ostali do danas.

Tko je danas Zlatko Milić, što bi promijenio da može, je li ispovjedio svoje grijehe i kome, tko mu je okrenuo leđa, kako mu je bilo prvi put prošetati po Stradunu nakon izlaska iz zatvora 2011., koliko mu znači što ljudi misle o njemu, ali i kako je izgradio odnos sa sinom, danas njegovim poslovnim partnerom – pogledajte u novoj epizodi podcasta ‘S Barbarom’.

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Barbara Đurasović