Crna kronikaUrednički izbor

[FOTO] ZASTRAŠUJUĆE U LAPADU Jedan brutalno tuče, drugi navijaju i snimaju

tucnjava GLAVNA1

U posjedu smo snimke brutalnog iživljavanja maloljetnika nad vršnjakom koje se dogodilo u četvrtak u noćnim satima blizu plaže u Uvali Lapad.

Dok jedan mladić rukama i nogama tuče svog školskog kolegu, potpuno je suluda situacija da skupina oko njih sve to mirno promatra, bilježi mobitelom i potiče na još nasilja.

-Još ga bubni – doviknuo je jedan dok je mladić nad kojim se njegov vršnjak iživljava ležao na podu i sklanjao rukama glavu. Uslijedit će i ‘savjet’ drugog mladića iz skupine: – Nemoj ga u mali mozak!. Maloljetnik koji je primao udarce uspio se u jednom trenutku pridignuti, ali udarci su se nastavili. Uz popratne psovke i prostačenja, netko je od okupljenih maloljetnika doviknuo: – Dobro je (spominjući prezime maloljetnika koji premlaćuje)… Ostavi ga više!

tucnjava2

Snimku ovog brutalnog iživljavanja nad maloljetnikom koji uopće ne pruža otpor poslao nam je također maloljetnik koji je želio ostati anoniman, ali vapi za pomoći. Iz njegovog se maila da isčitati kako ovo nije prvi ovakav slučaj te da je mladić koji udara poznat po svom nasilnom ponašanju. O ovom slučaju Policijska uprava dubrovačko-neretvanska dobila je dojavu još sinoć te su pokrenuli kriminalističko istraživanje.

Zbog nasilnog sadržaja, video mogu pogledati na YouTubeu isključivo osobe starije od 18 godina.

tucnjava4

 

Pročitajte još

MUP UPOZORAVA NA LAŽNE PORUKE Pripazite ako su vam stigli ovakvi mailovi!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

ADIO, GOSPAR LUKO Bio je istinski čarobnjak riječi čiji su stihovi otvarali svako dječje srce

Dulist