Crna kronika

POLICIJA O BRUTALNOM VRŠNJAČKOM NASILJU U LAPADU Sinoć smo dobili dojavu. Provodimo kriminalističko istraživanje!

POLICIJA O BRUTALNOM VRŠNJAČKOM NASILJU U LAPADU Sinoć smo dobili dojavu. Provodimo kriminalističko istraživanje!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska upoznata je sa slučajem vršnjačkog nasilja koje se dogodilo u četvrtak navečer u Lapadu. Naime, nakon što je redakcija DuLista zaprimila zastrašujuću snimku nasilja među maloljetnicima, za koje smo utvrdili da su učenici prvih i drugih razreda srednje škole, obratili smo se PU dubrovačko-neretvatskoj. Policija je još sinoć izašla na teren i započela kriminalističko istraživanje.

-Policijska postaja Dubrovnik, sinoć u 22,52 sati, putem policijske aplikacije ‘Sigurnost i povjerenje’ zaprimila je dojavu o tučnjavi koja se prethodno te večeri dogodila u Lapadu. Odmah nakon zaprimljene dojave policija je izišla na mjesto događaja gdje nisu zatečene osobe iz dojave, niti činjenje kaznenog djela ili prekršaja, ali se nastavilo s kriminalističkim istraživanjem, budući se kod svake prijave nasilja nad djecom reagira žurno i bez odgode – naglasila je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup, pri tom dodajući kako su već sinoć obavljeni razgovori s oštećenom osobom u prisutnosti njegovog oca.

-Policija je tijekom današnjeg dana nastavila kriminalističko istraživanje ovog događaja kojeg provodimo u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku. O samim detaljima kriminalističkog istraživanja u ovom trenutku, iz razumljivih razloga, ne možemo dostavljati više pojedinosti – iznijela je Biskup te zahvalila odgovornim građanima koji su im ustupili navedenu dojavu.

Zbog nasilnog sadržaja, video mogu pogledati na YouTubeu isključivo osobe starije od 18 godina.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist