PodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Frano Ridjan: Ostala mi je neispunjena želja napraviti Late Night Show! A što je s dodjelom Oscara?

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Frano Ridjan: Ostala mi je neispunjena želja napraviti Late Night Show! A što je s dodjelom Oscara?

U novoj epizodi podcasta DuLista gostuje ‘Čovjek iz svačijeg dnevnog boravka’ kako za sebe voli reći ovaj popularni televizijski voditelj. Frano Ridjan u Dubrovniku je bio angažiran na dva velika projekta, uveo nas je s pozornice u novu godinu, a zatim se prebacio u sportski mod kao službeni voditelj i moderator 36. Europskog prvenstva u vaterpolu. Osim na utakmicama vaterpolo reprezentacije, Ridjan je i službeni moderator kada igra Hrvatska nogometna reprezentacija, ali i naši rukometaši i jednom riječju čovjek zna podići atmosferu! Sada već antologijska izvedba Cesarice na Poljudu, kada je prepun stadion u glas pjevao ovu Oliverovu skladbu, njegova je zasluga, a Frano je ispričao sve detalje i koliko je trajala priprema za takav jedan poduhvat – jer sam će s čuđenjem reći ‘tko pjeva ljubavnu pjesmu na nogometnoj utakmici’!
Ovaj popularni voditelj s Barbarom Đurasović je razgovarao o svom poslu, izazovima, ali i struci jer Ridjan je novinar. Diplomirao je novinarstvo, smjer radio i televizija i mislio je da će biti novinar kako je sam rekao ‘koji će mijenjati svijet na bolje’, međutim, u tim se vodama nije dugo zadržao. Koji su razlozi bili za odustajanje od novinarstva, što sve tišti hrvatsku medijsku scenu danas, je li novinaru mjesto u uredu ili na terenu, ali i kako se nosi s kritikom, zapravo, postoji li uopće kritika u Hrvatskoj i zašto još uvijek nije uspio realizirati svoj Late night show? Na sve to je Frano otvoreno progovorio u podcastu DuLista. Osim što sjajno vodi TV emisije, Franova velika strast je i folklor, a kako je uz Linđove komande završio gostovanje – pogledajte u novoj epizodi.

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] OBILAZAK CESTE ZA BOSANKU Franković najavio: Uskoro sastanak s konzervatorima oko lijevog skretača!

Dulist

NA TRAGU GRADONAČELNIKOVIH OPTUŽBI Milijunski penali Zračnoj luci! Je li bilo i pljačke?

Andrea Falkoni Račić