GradPodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Pročelnica Julijana Antić Brautović o zaradi DU Passa. Konačno odgovorila koalicijskom partneru vladajućih u Gradskom vijeću!

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Pročelnica Julijana Antić Brautović o zaradi DU Passa. Konačno odgovorila koalicijskom partneru vladajućih u Gradskom vijeću!

Kultura kao najvažniji dubrovački resurs na kojeg se naslanja i turizam zahvaljujući Dubrovnik Passu donosi značajna financijska sredstava u gradski proračun. U novoj epizodi podcasta DuLista gostuje pročelnica Upravnog odjela za kulturu i baštinu Julijana Antić Brautović koja je govorila o rezultatima godine na izmaku, ali i planovima za 2024.

U razgovoru s Barbarom Đurasović pročelnica Antić Brautović iznijela je konkretne brojke prema kojima je prodaja Du Passa nadmašila onu iz 2019. godine. Izložila je što se sve financira od sredstava od prodaje kartice, ali i otkrila koje će sve novitete uvesti u sustav tijekom sljedeće godine.

Pročelnica Antić Brautović je odgovorila na pitanja je li kultura u Dubrovniku samoodrživa, kakva je suradnja kulturnih institucija s ključnim turističkim dionicima, a komentirala je i prozivke koalicijskog partnera vladajućih u Gradskom vijeću, a kako mu je uzvratila – pogledajte u novoj epizodi podcasta.

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

GRAD ZAPOŠLJAVA Raspisan natječaj za komunalne redare

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist