PodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Vlaho Hrdalo o kriptovalutama. Provjerite isplati li se kupovati bitcoine i zašto svi nestrpljivo čekaju travanj!

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Vlaho Hrdalo o kriptovalutama. Provjerite isplati li se kupovati bitcoine i zašto svi nestrpljivo čekaju travanj!

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Vlaho Hrdalo o kriptovalutama. Provjerite isplati li se kupovati bitcoine i zašto svi nestrpljivo čekaju travanj!Vlaho Hrdalo, dubrovački odvjetnik specijaliziran za IT, već dvadeset godina živi u Zagrebu gdje je razvio uspješnu karijeru, a uz rad u svom odvjetničkom uredu, već je dugi niz godina na čelu Udruge za blockchain i kriptovalute (UBIK). Voditelj je i Radne grupe za digitalnu transformaciju pri Odvjetničkoj komori te predavač na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

U novoj epizodi podcasta DuLista, Vlaho Hrdalo je ispričao kako je ušao u svijet kriptovaluta i blockchain tehnologija. Iznio je savjete o kupnji kriptovaluta, dao preporuke treba li ulagati u zlato ili digitalno zlato, ali i otkrio što bi se sve moglo dogoditi s kriptiovalutama početkom prvog kvartala ove godine.

U razgovoru s Barbarom Đurasović dotaknuo se digitalizacije koja se u Hrvatskoj u značajnoj mjeri dogodila u vrijeme pandemije korone, ali i razloga zašto nam je država propustila jedinstvenu prigodu za digitalnu transformaciju.

Hrdalo je ujedno i dao savjet svima onima koji se žele upustiti u svijet kriptovaluta, što trebaju napraviti i kod koga tražiti savjete – pogledajte u novoj epizodi podcasta.

Cijela epizoda podcasta ‘S Barbarom’ dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagram profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist

BROJNE PORUKE PODRŠKE Lapađani teško primili vijest o odlasku don Roberta Ćibarića

Dulist

POSTOJE LI I GDJE SU Najveći izazov studije prihvatnog kapaciteta bili su podatci

Andrea Falkoni Račić