PodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Vjeko Kobešćak se našao u slikovnici Priča o ježu jugašu. Pogledajte njegovu reakciju!

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Vjeko Kobešćak se našao u slikovnici Priča o ježu jugašu. Pogledajte njegovu reakciju!

Trener Jug Adriatic osiguranja Vjekoslav Kobešćak našao se u novoj slikovnici Priča o ježu jugašu koju je među prvima prolistao upravo u podcastu S Barbarom. Kakva je bila njegova reakcija kad se ugledao u slikovnici za djecu pogledajte u novoj epizodi podcasta.

U razgovoru s Barbarom Đurasović trener Juga je analizirao dosadašnju igru njegove momčadi. Unatoč neočekivanim porazima, jugaši su još uvijek u igri za svih pet trofeja, od Prvenstva Hrvatske, Kupa RH, Super Kupa, Regionalne lige, a do titule mogu doći i u Europa kupu. Vjeko je odgovorio i znači li igra u Europa kupu korak unatrag ili najava novog uzleta kakvog su imali nakon osvajanja LEN kupa kada su zaredali 42 trofeja.

Kako je došao do pozicije pomoćnika izbornika francuske vaterpolske raprezentacije koja je osigurala nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, te hoće li morati zbog OI otkazati nastup za Popoviće u Divljoj ligi – otkrijte u novoj epizodi DuListovog podcasta!

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagram profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist

BROJNE PORUKE PODRŠKE Lapađani teško primili vijest o odlasku don Roberta Ćibarića

Dulist

POSTOJE LI I GDJE SU Najveći izazov studije prihvatnog kapaciteta bili su podatci

Andrea Falkoni Račić