PodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Oftalmolog Ivan Boras: Širi poslovanje svoje uspješne poliklinike! Ali ima i savjet za buduće student!  

[PODCAST 'S BARBAROM'] Oftalmolog Ivan Boras: Širi poslovanje svoje uspješne poliklinike! Ali ima i savjet za buduće student!  

[PODCAST 'S BARBAROM'] Oftalmolog Ivan Boras: Širi poslovanje svoje uspješne poliklinike! Ali ima i savjet za buduće student!  

U novoj epizodi podcasta DuLista gostuje specijalist oftalmologije Ivan Boras. Ovaj Metkovac 2019. godine odlučio je posao u privatnoj poliklinici profesora Gabrića u Zagrebu zamijeniti s Općom bolnicom Dubrovnik. Preselio se u Grad s obitelji i dvoje djece, a profesionalnu karijeru nastavio graditi i u, danas uspješnoj privatnoj poliklinici Bo Vision. Budući da mu broj pacijenata, ne samo onih iz Dubrovnika, iz dana u dan raste odlučio je pojačati svoj tim.

U razgovoru s Barbarom Đurasović vratili su se u vrijeme kada je bio zaposlenik u dubrovačkoj bolnici. U čemu mu je sve koristio rad u javnom servisu, ali se dotaknuli i problema u zdravstvu kao i razloga zašto je odlučio otići iz dubrovačke bolnice.

Koje sve zahvate radi u svojoj poliklinici, tko se sve može podvrgnuti laserskoj korekciji vida i koliko mobiteli utječu na vid djece – pogledajte u novoj epizodi podcasta – pogledajte u novoj epizodi podcasta.

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist

BROJNE PORUKE PODRŠKE Lapađani teško primili vijest o odlasku don Roberta Ćibarića

Dulist

POSTOJE LI I GDJE SU Najveći izazov studije prihvatnog kapaciteta bili su podatci

Andrea Falkoni Račić