Podcast

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Daniel Marušić slavi 25 godina svoje agencije i analizira turističku situaciju u Dubrovniku

U novoj epizodi podcasta DuLista gostuje Daniel Marušić, vlasnik agencije Dubrovnik Travel koja ove jeseni proslavlja 25 godina uspješnog poslovanja. U razgovoru s Barbarom Đurasović prisjetio se početaka i stvaranja MICE industrije u Dubrovniku, kriza kroz koje je tvrtka uspješno brodila da bi danas njen vlasnik nosio titulu influencera kongresne industrije. Marušić je prenio dojmove s najvećeg svjetskog turističkog sajma, londonskog WTM-a, dao prognoze za turističku 2024., ali i kritike zašto u Dubrovniku imamo tek turističku sezonu, a ne i godinu.

Vlasnik DT ujedno je i uspješan triatlonac, predsjednik Triatlon kluba Dubrovnik. Zašto je počeo trčati i što mu triatlon znači u životu – otkrijte u novoj epizodi DuListovog podcasta!

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

 

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Ante Kačić emotivno o danima kada je prekinuo studij i došao braniti Grad: Neki su bježali, a mi smo došli!

Barbara Đurasović

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Vjeko Kobešćak se našao u slikovnici Priča o ježu jugašu. Pogledajte njegovu reakciju!

Barbara Đurasović

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Nikola Janović, bivši jugaš i političar o novoj vlasti u Crnoj Gori. Postaje li predsjednik DPS-a?

Barbara Đurasović