Podcast

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Aleksandar Stanković o depresiji i Frankovićevom gostovanju u Nu2. Je li platio?

U novoj epizodi podcasta DuLista gostuje poznati HRT-ov novinar i voditelj Aleksandar Stanković. Nedavno je u javnosti otvoreno progovorio o svojoj 14 godina dugoj borbi s depresijom, a u razgovoru s Barbarom Đurasović ispričao je kako mu ljudi stalno prilaze s istim problemom. Dok je dolazio u Dubrovnik, u zračnoj su ga luci zaustavile dvije osobe. Stanković je pričao o svojim najtežim danima, simptomima, terapijama. U knjizi ‘Depra’ progovara o vlastitim iskustva s depresijom, a u podcastu odgovara na pitanje koliko je sve to bilo teško prenijeti na papir, kako su mu reagirali njegovi najbliži, ima li onih koji ga smatraju luđakom i je li ikad imao suicidalne misli.

Komentirali su i nedavno gostovanje dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića u njegovoj emisiji ‘Nedjeljom u dva’. Reakcije na njegovo gostovanje su podijeljene, a kako je sam Franković komentirao Stankovićeva pitanja – pogledajte u novoj epizodi S Barbarom.

Cijela epizoda podcasta dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

 

 

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Nika Đuho: Za mene je Grad najljepše mjesto za život

Maria Prkut

[PRIČE IZ ŽRNOVA] Ante Curać: Stari poljski put kao turistička atrakcija

Dulist

BRAVO MAJA, MIRKO I EKIPA IZ VERANDE! ‘Jutros je u kutiji bilo 12.400 eura. Vi ste naša snaga’

Dulist