GradPodcast

PRVI DUBROVAČKI MEDIJSKI PODCAST Ovog četvrtka ‘S Barbarom’ Nikolina Trojić

podcast 1

Srijedom se čita DuList, a svakog četvrtka gleda podcast S Barbarom! DuList s ponosom predstavlja prvi dubrovački medijski podcast. U ugodnoj atmosferi redakcijskog dnevnog boravka od ovog četvrtka u podcastu S Barbarom izmjenjivat će se zanimljivi sugovornici. U goste će joj dolaziti gospodarstvenici, poduzetnici, kulturnjaci, sportaši, a neće, dakako, izostaviti niti političare.

Iako je uvriježeno da podcasti traju dugo, dva, tri sata ili više svaku epizodu S Barbarom moći ćete pogledati u jednom dahu. Bit će dinamična, zanimljiva i uvijek aktualna.

U prvom podcastu Barbara Đurasović razgovarala je s Nikolinom Trojić, predsjednicom Županijske komore Dubrovnik. Neizostavna tema bila je turizam, ali i smanjenje broja apartmana. Kako će ići provedba, kako postići sklad odnosno doseći održivost u turizmu, ali i što će nam, prema mišljenju Nikoline Trojić, donijeti smanjenje broja kreveta u privatnom smještaju – otkrijte u prvoj epizodi DuListovog podcasta S Barbarom.

Cijela epizoda podcasta dostupna je na stranici dulist.hr i YouTube kanalu.

Pročitajte još

Crveni križ postaje član platforme s besplatnim psihosocijalnim savjetovanjem

Dulist

Večeras završno testiranje sustava Zone posebnog prometnog režima

Dulist

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist