GradPodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Vahid Halilhodžić Vaha o svojim poslovima u Dubrovniku. Doznajte vraća li se na trenersku klupu!

[PODCAST 'S BARBAROM'] Vahid Halilhodžić Vaha o svojim poslovima u Dubrovniku. Doznajte vraća li se na trenersku klupu!

[PODCAST 'S BARBAROM'] Vahid Halilhodžić Vaha o svojim poslovima u Dubrovniku. Doznajte vraća li se na trenersku klupu!U drugoj epizodi DuListovog podcasta Barbari u gostima bio je svjetski priznati nogometni stručnjak, nogometna legenda, ali i osoba koja sve više mjeseci godišnje provodi u Dubrovniku. Vahid Halilhodžić Vaha otkrio je detalje o obnovi Vile Rusko, a odnedavno Vile Ruža, ali i ulaganjima u nekretnine u Dubrovniku. Koje je sve voćke posadio u svojim dubrovačkim đardinima, kako se osjeća u Gradu, prepoznaju li ga više na Stradunu ili na Champs Elyseesu, ali naravno razgovaralo se i o nogometu.

Još uvijek mu teško pada otkaz s trenerske klupe Maroka, a Barbari Đurasović je otkrio razmišlja li o povratku u nogometni svijet i je li dobivao ponude posljednjih mjeseci. U razgovoru se vratio i nekoliko desetljeća unatrag i pokušao sastaviti Veležov dream team, kluba u kojem je počeo svoju nogometnu karijeru.

Cijelu epizodu novog dubrovačkog medijskog podcasta S Barbarom možete pogledati na portalu dulist.hr ili YouTube kanalu!

 

 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

GRAD ZAPOŠLJAVA Raspisan natječaj za komunalne redare

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist