Aktualno

Slezacima odbijen zahtjev za građevinsku dozvolu za zgradu od 12 etaža

Tvrtki Laus centar d.o.o. odbijen je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za gradnju poslovno-stambene zgrade na bivšem zemljištu zaklade Mihanović. Kako navode iz Grada Dubrovnika postupak izdavanje građevinske dozvole tvrtke Laus centar d.o.o. je završen.
-Od strane nadležnog Upravnog odjela doneseno je rješenje o odbijanju zahtjeva, koji nije u skladu s odredbama plana i pozitivnim zakonskim propisima – kratko su naveli u odgovoru za DuList iz Grada Dubrovnika.
Podsjetit ćemo kako je prema projektu, o čemu smo pisali prije skoro godinu dana, građevinska bruto površina (GBP) građevine trebala biti 2247 metra kvadratna, a visina 22 metra.
-Prema projektu planirane su četiri podrumske etaže i osam nadzemnih. U podzemnim etažama je garažni prostor s 322 parkirna mjesta – naveli su nam još prošle godine iz Gradske uprave.
U međuvremenu je na relaciji Grad Dubrovnik – Laus centar zaiskrilo zbog pješačke staze koju je Gradsko vijeće proglasilo komunalnom infrastrukturom, a baš u vrijeme njenog usvajanja, investitor je na spornom zemljištu započeo s radovima.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Zoran Pucarić: Hrvatska Dubrovnik koristi samo kad joj treba, ne hvali se njegovim nasljeđem

Andrea Falkoni Račić

NA JUGU HRVATSKE MiG-ovi presreli civilni zrakoplov s kojim se nije mogla uspostaviti radio veza

Dulist

CRVENI KRIŽ POZIVA Odazovite se novoj akciji, posebno darivatelji s krvnim grupama A i 0!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija