Aktualno

NA ZEMLJIŠTU ZAKLADE MIHANOVIĆ Braća Slezak zatražila dozvolu za zgradu od 12 etaža

Braća Mario i Nino Slezak nastav­ljaju širiti svoje građevinsko carstvo po Dubrovniku. Naime, kako su nam potvrdili iz Grada Dubrovnika njihova tvrtka Laus centar d.o.o. podnijela je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za poslovno-stambenu gra­đevinu s pomoćnom građevinom na zemljištu između Vile Palme i FINE-e. Riječ je o zelenom pojasu između ulica dr. Ante Starčevića i Puta od Republike, koji je do studenog 2018. godine bio u vlasništvu Zaklade braće Nikole i Miha Mihanović.

Visina građevine – 22 metra!

Kako navode iz Gradske uprave, gra­đevinska bruto površina (GBP) građe­vine je 2247 metra kvadratna, a visina 22 metra!

— Prema projektu planirane su četiri podrumske etaže i osam nadzemnih. U podzemnim etažama je garažni prostor s 322 parkirna mjesta – ističu u odgo­voru za DuList iz Grada Dubrovnika. Inače, još 2018. godine, kako se može pročitati u zemljišnim knjigama, pravo vlasništva na ovo zemljište uknjižila je tvrtka Editus Tali d.o.o. Maria Slezaka.

Više o ovoj temi pročitajte u tiskanom izdanju DuLista!

Pročitajte još

Sanitat poslao zahtjev za ispravak objavljenih informacija

Dulist

PETAŠICA RASTURILA NA JEZIČNOJ OLIMPIJADI Cijela Monta ponosna je na Romanu!

Dulist

ĆIROVOM STAZOM KROZ KONAVLE Sudjelujte besplatno u biciklijadi i uživajte u predivnom krajoliku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija