Aktualno

NA ZEMLJIŠTU ZAKLADE MIHANOVIĆ Braća Slezak zatražila dozvolu za zgradu od 12 etaža

Braća Mario i Nino Slezak nastav­ljaju širiti svoje građevinsko carstvo po Dubrovniku. Naime, kako su nam potvrdili iz Grada Dubrovnika njihova tvrtka Laus centar d.o.o. podnijela je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za poslovno-stambenu gra­đevinu s pomoćnom građevinom na zemljištu između Vile Palme i FINE-e. Riječ je o zelenom pojasu između ulica dr. Ante Starčevića i Puta od Republike, koji je do studenog 2018. godine bio u vlasništvu Zaklade braće Nikole i Miha Mihanović.

Visina građevine – 22 metra!

Kako navode iz Gradske uprave, gra­đevinska bruto površina (GBP) građe­vine je 2247 metra kvadratna, a visina 22 metra!

— Prema projektu planirane su četiri podrumske etaže i osam nadzemnih. U podzemnim etažama je garažni prostor s 322 parkirna mjesta – ističu u odgo­voru za DuList iz Grada Dubrovnika. Inače, još 2018. godine, kako se može pročitati u zemljišnim knjigama, pravo vlasništva na ovo zemljište uknjižila je tvrtka Editus Tali d.o.o. Maria Slezaka.

Više o ovoj temi pročitajte u tiskanom izdanju DuLista!

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija