Grad

Kućica na putu iznad Fine legalna, Franković: Teško je uhvatiti se u koštac s problemom izgradnje suludih građevina

Danas je građevinska inspekcija utvrdila kako je kućica izgrađena na pješačkoj stazi – javnom dobru – koja spaja Ulicu dr. Ante Starčevića s Ulicom Put od Republike i Vukovarskom ulicom izgrađena prema njima potpuno legalno – napisao je na svom Facebooku Mato Franković mišljenje građevinske inspekcije o kućici koja je sredinom veljače postavljena na putu ispod Vila Palme. Tvrtka Laus Centar je u svom priopćenju navela kako je ‘postavila kućicu čuvarske službe na svom vlastitom zemljištu’.
-Osim konsternacije kada sam pročitao navedeno još jedanput sam shvatio koliko je teško braniti javno dobro i što znači uhvatiti se u koštac s problemom izgradnje suludih građevina koje bi neki željeli izgraditi i time trajno narušiti identitet Grada. Stoga vam odlučno obećavam da ću do zadnjeg atoma snage braniti i sačuvati prostor Grada od daljnje uzurpacije onih koji ovaj Grad i njegove građane ne poštuju – naveo je Franković.

Pročitajte još

ODRŽIVOST U TURIZMU Održana radionica u sklopu SUSTOUR projekta

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

TURISTIČKI PROMET U DUBROVNIKU Ostvarene sjajne brojke u prvih pet mjeseci

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija