Grad

Kućica na putu iznad Fine legalna, Franković: Teško je uhvatiti se u koštac s problemom izgradnje suludih građevina

Danas je građevinska inspekcija utvrdila kako je kućica izgrađena na pješačkoj stazi – javnom dobru – koja spaja Ulicu dr. Ante Starčevića s Ulicom Put od Republike i Vukovarskom ulicom izgrađena prema njima potpuno legalno – napisao je na svom Facebooku Mato Franković mišljenje građevinske inspekcije o kućici koja je sredinom veljače postavljena na putu ispod Vila Palme. Tvrtka Laus Centar je u svom priopćenju navela kako je ‘postavila kućicu čuvarske službe na svom vlastitom zemljištu’.
-Osim konsternacije kada sam pročitao navedeno još jedanput sam shvatio koliko je teško braniti javno dobro i što znači uhvatiti se u koštac s problemom izgradnje suludih građevina koje bi neki željeli izgraditi i time trajno narušiti identitet Grada. Stoga vam odlučno obećavam da ću do zadnjeg atoma snage braniti i sačuvati prostor Grada od daljnje uzurpacije onih koji ovaj Grad i njegove građane ne poštuju – naveo je Franković.

Pročitajte još

‘Ne možemo cijeli hrvatski turizam gledati kroz prizmu Istre. Dubrovnik je u znatno drukčijem položaju’

Dulist

Stanovi za mlade u Mokošici ‘zapeli’ na pravilniku Ministarstva financija koji se mora promijeniti

Dulist

‘JAVILO SE MALO LJUDI’ Grad poništio natječaj za ‘Medovićevog nasljednika’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija