Aktualno

UPRAVA BOLNICE: ‘Raspisan je natječaj, do uvođenja novog zakupnika u posao parking je besplatan!’

Svi oni koje nužda nanese prema Općoj bolnici Dubrovnik ovih se dana suočavaju s velikom nedoumicom – platiti parking ili ne. I dok iz riječke tvrtke Parking Tim, koja naplatu na bolničkom parkiralištu vrši od 2015. godine tvrde kako se parking i dalje mora plaćati, a mnoge koji to ne učine dočeka kazna, iz Opće bolnice Dubrovnik i dalje tvrde kako se parking ne plaća. Tako je i ove subote zbog velikog interesa javnosti vlasnik parkinga, Opća bolnica Dubrovnik uputila obavijest.
-Opća bolnica Dubrovnik raspisala je natječaj za davanje u zakup parking prostora. Do uvođenja novog zakupnika u posao, parking će biti besplatan za korisnike i zaposlenike bolnice – poručuju iz bolnice.
Iz ove zdravstvene ustanove ranije ovog tjedna savjetovali su sve one koji dobiju kazne za neplaćeni parking da obvezno upute prigovor Parking Timu.

Pročitajte još

NAKON PISANJA DULISTA Bumbete u Solitudu konačno u sustavu javne rasvjete

Dulist

Uporabna za dom umirovljenika u Gružu do lipnja, javna nabava za ‘bivši Čačićev’ do jeseni!

Dulist

FOTO Rak debelog crijeva najviše prijeti starijima od 50 godina, no obolijevaju i mlade osobe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija