Grad

PARKING TIM Uložili smo sredstva, za vrijeme pandemije ostvarili gubitak. Zanimljivo da po pandemiji bolnica želi otkazati ugovor

PARKING TIM Uložili smo sredstva, za vrijeme pandemije ostvarili gubitak. Zanimljivo da po pandemiji bolnica želi otkazati ugovor

Nastavno na izjavu u medijima ravnatelja Bekića koja je u potpunosti netočna a u kojoj kaže da Parking Tim d.o.o. “… želi dobiti novi ugovor bez javnog natječaja. Mi to ne možemo i ne smijemo.” Ovim putem ponavljamo da Uprava Opće bolnice Dubrovnik to može i mora jer su se na to obvezali (čl. 8) Ugovora o zakupu! Ponavljamo da nije propisana zakonska obveza kao ni obveza propisana Statutom Opće bolnice Dubrovnik da se provede javni natječaj – repliciraju u svom demantu iz tvrtke Parking Tim d.o.o.

Ispunjavaju obaveze, ali su i uložili sredstva u parkiralište, ističu:

– Ponavljamo da je Parking Tim d.o.o. ispunio i dalje ispunjava sve svoje obveze propisane Ugovorom o zakupu i uložio je svoja sredstva u horizontalnu i vertikalnu signalizaciju kao i sredstva za asfaltiranje novog parkirališta u vrijednosti od oko 500.000,00 kn uvećano za PDV, računajući da će u 12 godina ta investicija imati ekonomsku opravdanost, te zbog zakonske obveze uvođenja EUR-a dodatnih 27.000,00 eura u novu opremu. Za vrijeme trajanja pandemije Parking Tim d.o.o. ostvario je samo gubitak na parkiralištu Opće bolnice Dubrovnik i taj se gubitak pokrivao iz sredstava ostvarena na drugim projektima. Zanimljivo je kako Opća bolnica Dubrovnik sad pokušava neosnovano i nezakonito otkazati Ugovor kad je već najavljeno proglašenje kraja pandemije uzrokovane korona virusom i kad postoji mogućnost da Parking Tim d.o.o. povrati svoja uložena sredstva i nastali gubitak za vrijeme trajanja Ugovora – napominju u svom demantu, te za kraj poručuju:

– U svezi ostalih informacija glede obavljanja djelatnosti upravljanja, održavanja, naplate i nadzora parkiranja na parkiralištu Opće bolnice Dubrovnik stojimo pri našem priopćenju medijima od dana 20. veljače 2023.godine. Ugovor je i dalje na snazi, otkaz Ugovora je nezakonit zbog čega i je u tijeku sudski postupak protiv Opće bolnice Dubrovnik – zaključak je demanta Parking Tima d.o.o..

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist