Aktualno

Opća bolnica Dubrovnik: Parking za korisnike i djelatnike bolnice je besplatan!

-Od dana 26. veljače besplatan je parking za korisnike i djelatnike bolnice Dubrovnik (do daljnje obavijesti) – objavljeno je na vratima Opće bolnice Dubrovnik. Inače, uskoro bi se trebao raspisati i novi natječaj za zakupca zemljišta parking prostora.

Podsjetimo, iz Opće bolnice Dubrovnik krajem siječnja obavijestili su kako dotadašnjem zakupcu zemljišta-parking prostora Parking Timu d.o.o. sukladno sukladno odredbama Ugovora isti otkazan. Iz dubrovačke bolnice tad je stigla i obavijest kako se parking ispred ove zdravstvene ustanove neće naplaćivati nakon 25. siječnja do odabira novog zakupca temeljem natječaja, no dogodio se obrat. Naime, zakupac aktualan do 25. veljače dubrovačku je javnost obavijestio kako ne namjerava odustati od naplate parkiranja i to do okončanja sudskog spora kojega su pokrenuli protiv OB Dubrovnik. U razgovoru za DuList iz Opće bolnice Dubrovnik tada su naglasili kako ustraju u svome stavu kako se parking neće naplaćivati od 25. veljače do okončanja natječaja za zakup parkirnog prostora, odnosno do odabira najpovoljnijeg ponuditelja.

Foto: viber grupa Radari-kontrole Dubrovačka županija 

Pročitajte još

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Dulist

Za Dubrovnik izdano narančasto upozorenje, budite na oprezu zbog vjetra!

Dulist

Lokrum spreman za posjetitelje, za građane ponovno godišnji pokazi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija