Aktualno

Cavtaćani i medicinari pobjednici natjecanja mladih Crvenog križa

Ekipe Osnovne škole Cavtat i Medicinske škole Dubrovnik pobjednici su 24. natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa. U dvorani OŠ Montovjerna ove se subote okupilo po sedam ekipa iz dvije kategorije – pomladak (osnovne škole) i mladi (srednje škole). Provjeravalo se znanje o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima te znanje i vještine iz pružanja prve pomoći.
U kategoriji pomlatka drugo mjesto pripalo je OŠ Marina Getaldića, a treće OŠ Mokošica. U kategoriji mladih druga je Gimnazija Dubrovnik, a reća Biskupijska klasična Gimnazija Ruđera Boškovića.
Pobjedničke ekipe idu na Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa, Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije, koje se ove godine organizira u Dubrovniku 1. travnja 2023. godine.

Pročitajte još

Uporabna za dom umirovljenika u Gružu do lipnja, javna nabava za ‘bivši Čačićev’ do jeseni!

Dulist

FOTO Rak debelog crijeva najviše prijeti starijima od 50 godina, no obolijevaju i mlade osobe

Dulist

Ocrtana parking mjesta ispred Argosyja, naplata kreće u četvrtak

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija