AktualnoUrednički izbor

Apsurdna situacija u OB Dubrovnik: Parking ne morate platiti, a ako dobijete kaznu, obratite se…

Apsurdna situacija u OB Dubrovnik: Parking ne morate platiti, a ako dobijete kaznu, obratite se...

Parking Tim neovlašteno stavlja kazne. Stavili smo obavijesti na više mjesta – istaknuo je ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić za DuList. Na vratima OB Dubrovnik također stoji: ‘Od dana 26. veljače besplatan je parking za korisnike i djelatnike bolnice Dubrovnik (do daljnje obavijesti)’. Inače, uskoro bi se trebao raspisati i novi natječaj za zakupca zemljišta parking prostora.

– Mi smo njima otkazali ugovor, rok je istekao 25. veljače i od nedjelje je parking besplatan. Što se nas tiče, smatramo da nema osnove za plaćanje jer ugovor više ne važi i mi smo stavili oznake za besplatno parkiranje. U slučaju da Parking Tim napiše kaznu, sugrađani imaju pravo na prigovor, koji treba uputiti Parking Timu. Ostalo ne možemo komentirati jer smo u sudskom procesu – ističu iz Uprave OB Dubrovnik.

Podsjetimo, iz Opće bolnice Dubrovnik krajem siječnja obavijestili su kako dotadašnjem zakupcu zemljišta-parking prostora Parking Timu d.o.o. sukladno sukladno odredbama Ugovora isti otkazan. Iz dubrovačke bolnice tad je stigla i obavijest kako se parking ispred ove zdravstvene ustanove neće naplaćivati nakon 25. siječnja do odabira novog zakupca temeljem natječaja, no dogodio se obrat. Naime, zakupac aktualan do 25. veljače dubrovačku je javnost obavijestio kako ne namjerava odustati od naplate parkiranja i to do okončanja sudskog spora kojega su pokrenuli protiv OB Dubrovnik.

U razgovoru za DuList iz Opće bolnice Dubrovnik tada su naglasili kako ustraju u svome stavu kako se parking neće naplaćivati od 25. veljače do okončanja natječaja za zakup parkirnog prostora, odnosno do odabira najpovoljnijeg ponuditelja.

Pročitajte još

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist