Zanimljivosti

TOP DESET NASLOVA NA DULISTU Od lijekova do vjenčanica – što ste čitali u 2022.?

Logo DuList

Godina iza nas i na našem portalu bila je doista šarolika – od brojnih tema iz politike, sporta, lifestylea, kulture i lijepih životnih priča, teško je izdvojiti one najbolje. Zato vam donosimo – najčitanije, njih deset.

Osim naših rubrika Oglasi, Sprovodi, Dežurne ljekarne, koji uvijek drže prva mjesta, godina 2022. pokazala nam je da je najvažnije zdravlje i briga o sebi, no i neki ‘životni’ trikovi…

Najčitanija vijest je izračun koliko punjači za mobitel ‘gutaju’ struje.

Već iduće dvije tiču se zdravlja – odnosno koji lijek se povlači iz ljekarni zbog opasnosti za primjenu, ali i upozorenje što mogu učiniti lijekovi protiv bolova.

Iduća najčitanija vijest je ona o urušavanju potpornog zida u Zatonu

Peta najčitanija vijest i nama je jako draga! To je najljepša priča uz Dan obitelji, o mami Ljubici i njenih sedam mladića.

Uvijek objavljujemo upozorenja o proizvodima koji se povlače s polica, stoga ne čudi kako je jedan završio na najčitanijoj listi.

Iduća vijest je posljednji ispraćaj Mara Peraka, našeg prerano preminulog sportaša.

Čitatelji vole priče o mladim, uspješnim ljudima koji svima popravljaju svakodnevicu, stoga ne čudi da je na našoj listi izvrsna ekipa OB Dubrovnik koja uvodi novine u rad bolnice.

Iduća čitana vijest je ona o kriptoinfluenceru Filipu iz Dubrovnika zbog kojeg su mnogi ostali bez novca, a za sam kraj naše top deset liste našla se – a tko drugi nego – Prelijepa Dubrovkinja i to zbog svoje – vjenčanice.

 

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist