Zanimljivosti

TOP DESET NASLOVA NA DULISTU Od lijekova do vjenčanica – što ste čitali u 2022.?

TOP DESET NASLOVA NA DULISTU Od lijekova do vjenčanica - što ste čitali u 2022.?

Godina iza nas i na našem portalu bila je doista šarolika – od brojnih tema iz politike, sporta, lifestylea, kulture i lijepih životnih priča, teško je izdvojiti one najbolje. Zato vam donosimo – najčitanije, njih deset.

Osim naših rubrika Oglasi, Sprovodi, Dežurne ljekarne, koji uvijek drže prva mjesta, godina 2022. pokazala nam je da je najvažnije zdravlje i briga o sebi, no i neki ‘životni’ trikovi…

Najčitanija vijest je izračun koliko punjači za mobitel ‘gutaju’ struje.

Već iduće dvije tiču se zdravlja – odnosno koji lijek se povlači iz ljekarni zbog opasnosti za primjenu, ali i upozorenje što mogu učiniti lijekovi protiv bolova.

Iduća najčitanija vijest je ona o urušavanju potpornog zida u Zatonu

Peta najčitanija vijest i nama je jako draga! To je najljepša priča uz Dan obitelji, o mami Ljubici i njenih sedam mladića.

Uvijek objavljujemo upozorenja o proizvodima koji se povlače s polica, stoga ne čudi kako je jedan završio na najčitanijoj listi.

Iduća vijest je posljednji ispraćaj Mara Peraka, našeg prerano preminulog sportaša.

Čitatelji vole priče o mladim, uspješnim ljudima koji svima popravljaju svakodnevicu, stoga ne čudi da je na našoj listi izvrsna ekipa OB Dubrovnik koja uvodi novine u rad bolnice.

Iduća čitana vijest je ona o kriptoinfluenceru Filipu iz Dubrovnika zbog kojeg su mnogi ostali bez novca, a za sam kraj naše top deset liste našla se – a tko drugi nego – Prelijepa Dubrovkinja i to zbog svoje – vjenčanice.

 

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist