Aktualno

KONZUM POVLAČI PROIZVOD ‘Kupci, vratite proizvod u najbližu prodavaonicu i vratit ćemo vam novac’

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavijestio je potrošače o opozivu proizvoda ‘Lopatica (obirača) s cjedilom, crna, LOT 2020’ zbog utvrđene migracije primarnih aromatskih amina (PAA).

-Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 10/2011 od 14. siječnja 2011. o plastičnim materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom – navode iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

-Molimo kupce da provjere jesu li su kupili navedeni proizvod i vrate ga u najbližu prodavaonicu Konzuma gdje će im biti vraćen novac. Ispričavamo se kupcima na neugodnosti, no u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti. Obavijest se odnosi isključivo na proizvod gore navedenog LOT broja – stoji na stranicama Konzuma.

Više detalja možete pronaći ovdje.

Pročitajte još

NE PROPUSTITE TEČAJEVE CENTRA ZA JEZIKE! Učenje stranih jezika najbolji je način korištenja slobodnog vremena

Dulist

POSJETILI SMO NAGRAĐENI OPG Zlata vrijedna obitelj Trojanović

Maria Prkut

NAKON GODINA PREDANOG RADA Profesor Vedran Batoš otišao u zasluženu mirovinu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija