Aktualno

FOTO/VIDEO Urušio se potporni zid u Zatonu, zatrpao Mercedes

FOTO/VIDEO Urušio se potporni zid u Zatonu, zatrpao Mercedes

Novi, nedavno sagrađeni potporni zid, visok oko 7 metara srušio se danas u Zatonu, odnosno na staroj ‘Napoleonovoj cesti’. Pritom je zatrpao automobil marke Mercedes koji se nalazio u blizini te je oštetio i vrata od garaže. Iz policije su nam potvrdili kako su pozvani na očevid. Na terenu smo zatekli nekoliko policijskih službenika. Treba istaknuti kako se vozilo nije moglo vidjeti koliko je prekriveno materijalom. Neslužbeno saznajemo kako je Mercedes u vlasništvu osobe koja je i investirala u izgradnju sada već srušenog zida. Također, prema dosadašnjim informacijama, nitko na svu sreću nije ozlijeđen.

Naime, potporni zid očito nije adekvatno napravljen te se uslijed obilnih kiša i srušio. Konstrukcija zida od samih je početaka zabrinjavala okolne susjede. Jedan od njih nam je rekao da je znao što se će se dogoditi.

– Kad sam vidio što se radi, shvatio sam da to nije u redu. Bojao sam se proći tuda da ne padne po meni dok se pravilo. Nije rađeno kako treba i onda je pala velika kiša – rekao je.

 

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist