DuList IN

‘TAKVA U CRKVU??’ Vjenčanica Adriane Ćaleta-Car, kreacija Matije Vuica, mnogima nije ‘sjela’!

Vjenčanica Adriane Ćaleta-Car, kreacija priznate hrvatske dizajenerice Matije Vuica, ipak je naišla na ‘dvojake’ komentare. Styling kojeg je ove subote nosila mladenka izgleda kako nije ‘legao’ mnogim komentatorima, a manje-više svi su imali slične ‘zamjerke’. Najoštriji je svakako bio modni kritičar Neven Ciganović, komentirajući kratko, ali jasno: ‘Ovo snimaju nove epizode U dobru, zlu i kiču?’

Podsjetimo, Adriana Ćaleta-Car nosila je kristalima optočenu kreaciju koja se sastojala od nekoliko upečatljivih dijelova. Haljina je sprijeda kraća, a straga toliko duga da su mladenki prijateljice morale pomoći nositi i haljinu i impresivno dug veo u crkvu. Upravo riječ ‘crkva’ bila je u mnogim komentarima, odnosno mnogi su se zapitali je li haljini otvorenog dijela korzeta, s masivnom ogrlicom od kristala, uopće mjesto u crkvi? ‘Nije primjereno’, ‘I pustili su je u crkvu u ovome??’, ‘Nas obične ljude ne bi ovako pustili u crkvu’ i slični komentari poharali su nacionalni i naravno lokalni medijski prostor.

Uslijedio je niz komentara vezanih za sam izgled vjenčanice, ali i ostatka kombinacije, prvenstveno Mach&Mach plavih cipela za koje se mladenka odlučila.

Inače, Adriana Ćaleta-Car prepustila je kreiranje i prve vjenčanice, u grčkom stilu i kombinaciji mat i satirane svile, upravo Matiji Vuica, a sama dizajnerica pojasnila je kako su se dogovarale za haljinu. Istaknula je kako je Adriana Ćaleta-Car imala jasnu viziju haljine.

Pročitajte još

FESTIVAL NA TRI LOKACIJE Što vas ove godine čeka na ‘Ljetu u Gružu’

Dulist

[FOTO] SVI STE BLISTALI! Maturalna večer Ekonomske i trgovačke škole

Dulist

IZA NAS JE JOŠ JEDNO IZDANJE ‘PONTA LOPUD’ FESTIVALA ‘Privilegija je biti na Lopudu’

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija