DuList INUrednički izbor

‘TAKVA U CRKVU??’ Vjenčanica Adriane Ćaleta-Car, kreacija Matije Vuica, mnogima nije ‘sjela’!

'TAKVA U CRKVU??' Vjenčanica Adriane Ćaleta-Car, kreacija Matije Vuica, mnogima nije 'sjela'!

Vjenčanica Adriane Ćaleta-Car, kreacija priznate hrvatske dizajenerice Matije Vuica, ipak je naišla na ‘dvojake’ komentare. Styling kojeg je ove subote nosila mladenka izgleda kako nije ‘legao’ mnogim komentatorima, a manje-više svi su imali slične ‘zamjerke’. Najoštriji je svakako bio modni kritičar Neven Ciganović, komentirajući kratko, ali jasno: ‘Ovo snimaju nove epizode U dobru, zlu i kiču?’

'TAKVA U CRKVU??' Vjenčanica Adriane Ćaleta-Car, kreacija Matije Vuica, mnogima nije 'sjela'!

Podsjetimo, Adriana Ćaleta-Car nosila je kristalima optočenu kreaciju koja se sastojala od nekoliko upečatljivih dijelova. Haljina je sprijeda kraća, a straga toliko duga da su mladenki prijateljice morale pomoći nositi i haljinu i impresivno dug veo u crkvu. Upravo riječ ‘crkva’ bila je u mnogim komentarima, odnosno mnogi su se zapitali je li haljini otvorenog dijela korzeta, s masivnom ogrlicom od kristala, uopće mjesto u crkvi? ‘Nije primjereno’, ‘I pustili su je u crkvu u ovome??’, ‘Nas obične ljude ne bi ovako pustili u crkvu’ i slični komentari poharali su nacionalni i naravno lokalni medijski prostor.

'TAKVA U CRKVU??' Vjenčanica Adriane Ćaleta-Car, kreacija Matije Vuica, mnogima nije 'sjela'!

Uslijedio je niz komentara vezanih za sam izgled vjenčanice, ali i ostatka kombinacije, prvenstveno Mach&Mach plavih cipela za koje se mladenka odlučila.

Inače, Adriana Ćaleta-Car prepustila je kreiranje i prve vjenčanice, u grčkom stilu i kombinaciji mat i satirane svile, upravo Matiji Vuica, a sama dizajnerica pojasnila je kako su se dogovarale za haljinu. Istaknula je kako je Adriana Ćaleta-Car imala jasnu viziju haljine.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist