AktualnoPodcastUrednički izbor

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Iako ponedjeljkom još gledamo njegov serijal na prvom programu HRT-a, Goran Milić već zna svoju sljedeću destinaciju. Mjesec dana snimat će novu turu putopisa u Japanu. U novoj epizodi podcasta ‘S Barbarom’ ovaj novinarski bard priča o svom serijalu What’s up koji ga je, 11 godina nakon umirovljenja, svrstao među najgledanije.

Milić se prisjetio snimanja pred tridesetak godina, vođenja dnevnika, straha od pogreške te usporedio to vrijeme s današnjom produkcijom. Konstatirao je kako mu je danas sve puno lakše jer ne mora misliti o rezervaciji hotela, pa čak ni nalaženju sugovornika, a može mu se oprostiti i propust, ako mu recimo tijekom snimanja zazvoni mobitel.

U razgovoru s novinarkom i voditeljicom Barbarom Đurasović ispričao je kako ga je papa Franjo odbio za razgovor, ali i otkrio koga bi još želio intervjuirati: Messi! Njega bi za sugovornika.

Piše li Goran Milić knjigu o svom životnom pozivu i njegovim putopisima, zašto neće snimati u Kini, što ga potiče na nove putopise i kako pronalazi sugovornike, ali i zašto je odabrao poziv novinara, a ne odvjetnika iako je završio pravni fakultet – pogledajte u specijalnoj epizodi podcasta ‘S Barbarom’.

Cijela epizoda podcasta ‘S Barbarom’ dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagram profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

Napustio nas je Josip Manolić

Dulist

NAKON 22 GODINE Iliana Stojanović odlazi iz ‘Masline’, novi ravnatelj Božidar Šustić

Dulist

OD 14 SATI Crveni križ poziva na akciju darivanja krvi

Dulist