AktualnoPodcastUrednički izbor

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Iako ponedjeljkom još gledamo njegov serijal na prvom programu HRT-a, Goran Milić već zna svoju sljedeću destinaciju. Mjesec dana snimat će novu turu putopisa u Japanu. U novoj epizodi podcasta ‘S Barbarom’ ovaj novinarski bard priča o svom serijalu What’s up koji ga je, 11 godina nakon umirovljenja, svrstao među najgledanije.

Milić se prisjetio snimanja pred tridesetak godina, vođenja dnevnika, straha od pogreške te usporedio to vrijeme s današnjom produkcijom. Konstatirao je kako mu je danas sve puno lakše jer ne mora misliti o rezervaciji hotela, pa čak ni nalaženju sugovornika, a može mu se oprostiti i propust, ako mu recimo tijekom snimanja zazvoni mobitel.

U razgovoru s novinarkom i voditeljicom Barbarom Đurasović ispričao je kako ga je papa Franjo odbio za razgovor, ali i otkrio koga bi još želio intervjuirati: Messi! Njega bi za sugovornika.

Piše li Goran Milić knjigu o svom životnom pozivu i njegovim putopisima, zašto neće snimati u Kini, što ga potiče na nove putopise i kako pronalazi sugovornike, ali i zašto je odabrao poziv novinara, a ne odvjetnika iako je završio pravni fakultet – pogledajte u specijalnoj epizodi podcasta ‘S Barbarom’.

Cijela epizoda podcasta ‘S Barbarom’ dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagram profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo