Natječaji

Obavijest o projektu ‘Zajedno smo jači’

UDRUGA DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU I OSOBA S INVALIDITETOM “DJECA PELJEŠCA”
OIB: 36821838003 IBAN: HR8323600001102683333 (Zagrebačka banka d.d.)
Općina Janjina 68 II. kat, 20 246 Janjina
E-mail: udrugadjecapeljesca@gmail.com

Udruga djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Djeca Pelješca”, Janjina 68, 2. kat, 20246 Janjina, s partnerima Općina Janjina, Udruga Dva skalina i Udruga Poseban prijatelj provodi projekt Zajedno smo jači, u vrijednosti od 472.038,68 kuna, od čega je 401.232,88 kuna sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Predviđeno trajanje projekta Zajedno smo jači (UP.04.2.1.11.0040) je 18 mjeseci i projekt je sufinanciran u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice” putem Europskog socijalnog fonda – Učinkoviti ljudski potencijali.
Cilj projekta je jačanje kapaciteta udruge Djeca Pelješca te povezivanje s drugim udrugama na području Dubrovačko-neretvanske županije kroz edukacije i stručna predavanja usmjerenim prema roditeljima i članovima udruge. Iznimno važan dio ovog projekta čine edukacije članova i volontera udruga kojim će se osigurati samoodrživost udruga te širenje mreže psihosocijalne podrške.
Organizirat će se savjetovanja roditelja te predavanja o važnosti uočavanja i prihvaćanja poteškoća u razvoju djece kao i podizanje svijesti samih roditelja i stručnih suradnika o iznimnoj važnosti uključivanja djece s teškoćama u razvoju u proces razvoja civilnog društva i okoline u kojoj žive.
Jedna od mjera je razvijati i širiti mrežu izvaninstitucionalnih usluga za djecu s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom usmjerenih njihovom punom uključivanju u život zajednice te osigurati dostupnost usluga na regionalnoj razini.

S poštovanjem,
Predsjednica
Ivana Kalafatović

Pročitajte još

ČISTOĆA d.o.o. Oglas o prodaji neispravnih i odjavljenih vozila

Dulist

JAVNI POZIV za dodjelu potpora stanovnicima povijesne jezgre Grada Dubrovnika za očuvanje i obnovu tradicionalne stolarije za 2024. godinu

Dulist

JAVNI NATJEČAJ za radno mjesto Turistički informator II

Dulist