Natječaji

Postanite i vi dio tima Dubrovnik Sea Sun Hotels

Hotelsko Društvo Dubrovnik Sea Sun Hotels se priprema za nadolazeću sezonu te nudi razni broj pozicija u turizmu i hotelijerstvu. Društvo u svom vlasništvu ima dva hotela, Hotel Cavtat i Kalamota Beach House.
Hotel Cavtat kao što mu i samo ime govori je smješten u samom centru Cavtata par koraka od mora. Hotel je posvećen povijesti, kulturi Cavtata i Dubrovnika. U sklopu hotela se nalazi restoran Cenzura koja svojom modernom kuhinjom i inovativnim menijem donosi najbolje iz našeg jadranskog mora, zagorskih brega te slavonskih ravnica.
Kalamota Beach House smještena je na jednom od najslikovitijih otoka, Kalamoti, na samome moru, s deset luksuzno uređenih apartmana. U sklopu hotela nalazi se restoran G Chelo, gdje su različiti tradicionalni recepti rađeni pod utjecajem modernih trendova, a gdje je tradicija stopljena sa sadašnjošću.
Ukoliko i Vas zanima posao na otoku ili na kopnu kontaktirajte ih na info@dssh.hr i osigurajte sebi radno mjesto za sezonu 2022.
Otvorene pozicije:
— Voditelj restorana (m/ž)
— Voditelj hotela (m/ž)
— Voditelj domaćinstva (m/ž)
— Sobar/ica
— Glavni kuhar (m/ž)
— Kuhar (m/ž)
— Pomoćni kuhar (m/ž)
— Šanker (m/ž)
— Konobar (m/ž)
— Barmen (m/ž)
Dubrovnik Sea Sun Hotels svojim djelatnicima nudi osiguran smještaj, stimulativna primanja, mogućnost dodatnog usavršavanja kao i dinamično i stabilno poslovno okruženje, a ujedno i mogućnost stalnog zapošljavanja.

Pročitajte još

ČISTOĆA d.o.o. Oglas o prodaji neispravnih i odjavljenih vozila

Dulist

JAVNI POZIV za dodjelu potpora stanovnicima povijesne jezgre Grada Dubrovnika za očuvanje i obnovu tradicionalne stolarije za 2024. godinu

Dulist

JAVNI NATJEČAJ za radno mjesto Turistički informator II

Dulist