Županija

Župan Dobroslavić primio dubrovačkog biskupa mons. Roka Glasnovića

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević primili su ove srijede u palači Ranjina dubrovačkog biskupa mons. Roka Glasnovića u pratnji delegata s ovlastima generalnog vikara don Hrvoja Katušića.

Župan Dobroslavić novog dubrovačkog biskupa upoznao je s ustrojem, gospodarskom, prometnom i demografskom slikom juga Hrvatske te s izazovima s kojima se Županija susreće.

-Suradnja Dubrovačko-neretvanske županije i Biskupije je odlična, a i ubuduće smo otvoreni za svaku suradnju i dobre inicijative – naglasio je mons. Roko Glasnović.

Na današnjem prijamu bilo je riječi o ređenju mons. Roka Glasnovića i prošlotjednoj svečanosti u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku, a posebno o pripremama za proslavu velikog jubileja – 1050. Feste svetoga Vlaha.

Pročitajte još

U Opuzenu zabilježen karantenski štetnik podrijetlom iz Azije

Dulist

Županiju u siječnju posjetilo gotovo 13 tisuća gostiju

Dulist

Turistička zajednica županije na sajmu u Londonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija