Koronavirus u Hrvatskoj

BOLNICA SNIZILA CIJENU Od 11. listopada testiranje na koronu platit ćete 1200 kuna

Cijena testiranja na prisutnost virusa SARS –CoV-2 u Općoj bolnici Dubrovnik od 11. listopada 2020. godine iznosti će 1200 kuna, javili su ovog petka iz Opće bolnice Dubrovnik. Prvotna cijena testiranja u bolnici iznosila je 1507 kuna tako da je riječ o 307 kuna manjoj cijeni testa. DuList je u nekoliko navrata pisao o cijeni PCR testova s obzirom da je testiranje bilo ‘po zlato’. U našoj se županiji privatno, bez uputnice, tako moglo testirati za 1507, odnosno 1850 kuna. Podsjetimo i kako je Hrvatski zavod za javno zdravstvo utvrdio novu i nižu cijenu testiranja na bolest COVID-19 koja iznosi 501 i 698 kuna, međutim, u Dubrovniku je situacija bila znatno drukčija.

Najskuplji test do početka plaćao se u Domu zdravlja Dubrovnik. No, srećom cijena je od ponedjeljka, 24. kolovoza s 2250 kuna ‘pala’ na 1850 kuna. Kako je tada za DuList istaknuo ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan, cijena je smanjena budući da je Opća bolnica Dubrovnik smanjila cijenu koju Domu zdravlja naplaćuje po brisu te je ista tada iznosila 1207 umjesto dosadašnjih 1507 kuna.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija