Koronavirus u Hrvatskoj

‘NE ŠALJITE DJECU SA SIMPTOMIMA U ŠKOLU’ Tri razreda OŠ Marina Držića u samoizolaciji

Tri razredna odjela OŠ Marina Držića trenutno su u samoizolaciji te im je nastava organizirana na daljinu, izvijestili su iz škole. Riječ je o 1. b, 3.b i 7. c razredu. S obzirom da je do ove situacije došlo jer su roditelji djecu u školu slali s potencijalnim simptomima COVID-a poput temperature, iz škole su uputili važno upozorenje.

-Molimo vas da se držite epidemioloških mjera i svoje dijete ne šaljete u školu ako kod njega primijetite bilo kakve simptome koji bi mogli upućivati na bolest uzrokovane virusom SARS-CoV-2 . Nakon što se utvrdi djetetovo zdravstveno stanje i otkloni mogućnost bolesti COVID-19, dijete možete poslati u školu. U slučaju jednoga pozitivnog učenika, čitav razredni odjel ide u samoizolaciju, stoga molimo da svi budemo obzirni i mislimo na druge. Svima nam je u interesu da što više učenika nastavu pohađa u školi, a ne na daljinu – naglasili su iz OŠ Marina Držića.

Pročitajte još

ŠTO AKO VAM SE GOSTI RAZBOLE? Cebalo: ‘U spremnosti su sekundarni objekt u bolnici i karantenski smještaj u Župi’

Dulist

U Hrvatskoj 1640 novooboljelih, preminulo 40 osoba

Dulist

OBRAĐENO 296 UZORAKA U županiji 15 novih slučajeva koronavirusa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija