Natječaji

Natječaj za tehničara za nadzor i održavanje EEK sustava (m/ž)

Prilika

U Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe u potrazi smo za tehničarom za nadzor i održavanje EEK sustava s mjestom rada u Dubrovniku. Tehničar/-ka za nadzor i održavanje EEK sustava bit će odgovoran/-na za nadzor i upravljanje EEK TS-ovima/U-ovima razine SG.1 u skladu sa zrakoplovnotehničkim postupcima i uputama te drugim tehničkim i operativnim uputama te za održavanja EEK sustava i uređaja ponajprije razine SG.2 u skladu s Priručnikom za inženjering, nadzor i održavanje, zrakoplovnotehničkim postupcima i uputama i rasporedom održavanja.

Tvoje ključne odgovornosti:

-obavljanje poslova nadzora i upravljanja EEK TS-ovima/U-ovima razine SG.1 u skladu sa zrakoplovnotehničkim postupcima i uputama te drugim tehničkim i operativnim uputama

-obavljanje poslova održavanja EEK sustava i uređaja ponajprije razine SG.2 u skladu s Priručnikom za inženjering, nadzor i održavanje, zrakoplovnotehničkim postupcima i uputama i rasporedom održavanja

-po potrebi rad kao dežurni Odjela

-sudjelovanje u provedbi promjena, zadataka i instalacija do puštanja sustava i postrojenja u operativni rad

-sudjelovanje u specificiranju potrebnog rezervnog materijala, pribora, instrumenata i alata

-sudjelovanje u poslovima nadzora i održavanja građevina i objekata Društva, briga o provedbi mjera zaštite na radu i zaštite od požara te primjeni osobnih zaštitnih sredstava

-obavljanje i ostalih poslova u okviru stručnosti i radnog iskustva sukladno potrebama posla i nalogu voditelja Odjela zrakoplovnotehničkih poslova.

Što nudimo?

-Ugovor na neodređeno vrijeme

-mogućnost kontinuiranog usavršavanja i razvoja

-pozitivno i motivirajuće radno okruženje i tim

-niz poticajnih pogodnosti.

Što tražimo?

Proaktivnu, savjesnu i odgovornu osobu s pozitivnim pristupom suradnicima i visokim profesionalnim i etičkim standardima.

Klikni i prijavi se ako imaš:

-minimalno SSS

-znanje engleskog jezika

-minimalno dvije godine radnog iskustva u zrakoplovnotehničkom sustavu

-domovnicu ili dokaz o državljanstvu države članice Europske unije.

Dozvola za rad s odgovarajućim ovlaštenjima koja je uvjet radnog mjesta stječe se tijekom rada.

Posebne prednosti

Kandidat koji prema posebnim propisima ostvaruje pravo prednosti dužan se u prijavi pozvati na to pravo i ima prednost u odnosu na druge kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“, broj 121/17, 98/19 i 84/21) te u skladu sa člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) uz prijavu je dužan, uz dokaz o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja nalazi se na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18, 32/20) uz prijavu je dužan pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Prihvati izazov i prijavi se!

Uz popunjenu e-prijavu trebaš priložiti:

-životopis

-presliku svjedodžbe ili diplome završenog studija

-uvjerenje o nepokretanju kaznenog postupka ne starije od šest mjeseci

-domovnicu ili dokaz o državljanstvu države članice Europske unije.

Kandidati u prijavi mogu priložiti i druge dokumente vezane uz iskustvo i znanja navedena kao prednost pri odabiru kandidata.

Oglas je otvoren do 12.8.2022., a prijaviti se možeš popunjavanjem e-prijave i prilaganjem skeniranih dokumenata putem mrežne stranice www.crocontrol.hr/karijere/otvorene pozicije.

Kandidati će biti testirani. Pozivi na testiranje bit će upućeni e-poštom ili telefonom. Za kandidate koji se ne odazovu pozivu na testiranje smatrat će se da su povukli prijavu na oglas. Prije potpisivanja ugovora o radu izabrani kandidati bit će upućeni na liječnički pregled.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati kao ni prijave koje nisu poslane popunjavanjem e-prijave.

Pročitajte još

ČISTOĆA d.o.o. Oglas o prodaji neispravnih i odjavljenih vozila

Dulist

JAVNI POZIV za dodjelu potpora stanovnicima povijesne jezgre Grada Dubrovnika za očuvanje i obnovu tradicionalne stolarije za 2024. godinu

Dulist

JAVNI NATJEČAJ za radno mjesto Turistički informator II

Dulist