Natječaji

NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnih prostora prikupljanjem pismenih ponuda

Jedriličarski klub ORSAN
oglašava
NATJEČAJ
za davanje u zakup poslovnih prostora
prikupljanjem pismenih ponuda

I

NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnih prostora prikupljanjem pismenih ponuda
II
Početni iznos zakupnine ne uključuje važeću stopu PDV-a. Za svaku sljedeću godinu zakupa plaća se dodatnih 5% na cijenu zakupa iz prethodne godine.
III
Pisane ponude podnose se na adresu Jedriličarskog kluba ORSAN, I. Zajca 2, Dubrovnik, u roku 8 dana računajući od prvog slijedećeg dana nakon objave oglasa, putem pošte ili osobno u zatvorenim omotnicama s naznakom ‘ZA NATJEČAJ – NE OTVARAJ’.
IV
Obavijest o izboru bit će dostavljena sudionicima u roku 8 dana od dana izvršenog izbora.
V
Poslovni prostor daje se u zakup na rok od tri (3) godine od dana potpisa ugovora. Sudionik natječaja koji je izabran kao najpovoljniji ponuditelj obvezan je, u roku od 8 (osam) dana od prijema obavijesti o konačnom izboru, zaključiti sa zakupodavcem ugovor o zakupu. Ukoliko izabrani ponuditelj ne zaključi ugovor u naznačenom roku, smatrat će se da je odustao od ugovora. Ugovor o zakupu sklopit će se kao ovršna isprava sukladno Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora, na trošak zakupnika.
VI
Uz ponudu za natječaj svi dosadašnji zakupci koji se jave na natječaj moraju dostaviti pismenu potvrdu o uredno plaćenim dosadašnjim zakupninama i komunalnim doprinosima izdatu od strane direktora JK ORSAN. U slučaju da uz pisanu ponudu ne bude dostavljena potvrda o plaćenim dosadašnjim zakupninama i komunalnim doprinosima ista ponuda neće biti uzeta u razmatranje.
VII
Dosadašnji zakupci imaju pravo prvozakupa.
VIII
Za poslovni prostor najpovoljniji ponuditelj prije sklapanja Ugovora o zakupu dužan je dostaviti bjanko zadužnicu radi osiguranja plaćanja zakupnine solemnizirane kod javnog bilježnika.
IX
Odabrani ponuditelj dužan je osigurati poslovni prostor od požara i drugih štetnih događaja za cjelokupno razdoblje korištenja istog, te policu vinkulirati u ime JK ORSAN, te je predati zakupodavcu prilikom zaključenja ugovora.
X
Jedriličarski klub ORSAN zadržava pravo bez obrazloženja na prihvatiti niti jednu ponudu, odnosno poništiti natječaj bez obzira na njenu visinu.
JK ORSAN

Pročitajte još

ČISTOĆA d.o.o. Oglas o prodaji neispravnih i odjavljenih vozila

Dulist

JAVNI POZIV za dodjelu potpora stanovnicima povijesne jezgre Grada Dubrovnika za očuvanje i obnovu tradicionalne stolarije za 2024. godinu

Dulist

JAVNI NATJEČAJ za radno mjesto Turistički informator II

Dulist