Natječaji

NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnih prostora prikupljanjem pismenih ponuda

Jedriličarski klub ORSAN
oglašava
NATJEČAJ
za davanje u zakup poslovnih prostora
prikupljanjem pismenih ponuda

I

orsan natjecaj
II
Početni iznos zakupnine ne uključuje važeću stopu PDV-a. Za svaku sljedeću godinu zakupa plaća se dodatnih 5% na cijenu zakupa iz prethodne godine.
III
Pisane ponude podnose se na adresu Jedriličarskog kluba ORSAN, I. Zajca 2, Dubrovnik, u roku 8 dana računajući od prvog slijedećeg dana nakon objave oglasa, putem pošte ili osobno u zatvorenim omotnicama s naznakom ‘ZA NATJEČAJ – NE OTVARAJ’.
IV
Obavijest o izboru bit će dostavljena sudionicima u roku 8 dana od dana izvršenog izbora.
V
Poslovni prostor daje se u zakup na rok od tri (3) godine od dana potpisa ugovora. Sudionik natječaja koji je izabran kao najpovoljniji ponuditelj obvezan je, u roku od 8 (osam) dana od prijema obavijesti o konačnom izboru, zaključiti sa zakupodavcem ugovor o zakupu. Ukoliko izabrani ponuditelj ne zaključi ugovor u naznačenom roku, smatrat će se da je odustao od ugovora. Ugovor o zakupu sklopit će se kao ovršna isprava sukladno Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora, na trošak zakupnika.
VI
Uz ponudu za natječaj svi dosadašnji zakupci koji se jave na natječaj moraju dostaviti pismenu potvrdu o uredno plaćenim dosadašnjim zakupninama i komunalnim doprinosima izdatu od strane direktora JK ORSAN. U slučaju da uz pisanu ponudu ne bude dostavljena potvrda o plaćenim dosadašnjim zakupninama i komunalnim doprinosima ista ponuda neće biti uzeta u razmatranje.
VII
Dosadašnji zakupci imaju pravo prvozakupa.
VIII
Za poslovni prostor najpovoljniji ponuditelj prije sklapanja Ugovora o zakupu dužan je dostaviti bjanko zadužnicu radi osiguranja plaćanja zakupnine solemnizirane kod javnog bilježnika.
IX
Odabrani ponuditelj dužan je osigurati poslovni prostor od požara i drugih štetnih događaja za cjelokupno razdoblje korištenja istog, te policu vinkulirati u ime JK ORSAN, te je predati zakupodavcu prilikom zaključenja ugovora.
X
Jedriličarski klub ORSAN zadržava pravo bez obrazloženja na prihvatiti niti jednu ponudu, odnosno poništiti natječaj bez obzira na njenu visinu.
JK ORSAN

Pročitajte još

OPĆA BOLNICA DUBROVNIK RASPISUJE Natječaj za dodjelu specijalizacija

Turistička zajednica grada Dubrovnika traži studente za ‘Gradsku stražu’

Dulist

POSLOVNA PRILIKA U DULIST Postanite dio našeg tima!

Dulist