Grad

GRAĐANI DOJAVLJUJU Krupni otpad na nekoliko lokacija u Lapadu!

babin kuk otpad0000

Građani nam nastavljaju dojavljivati o crnim komunalnim točkama diljem grada. Nekoliko fotografija stiglo nam je iz Lapada.

Na jednoj fotografiji čitatelj je zabilježio situaciju u ulici Uz glavicu, pokraj igrališta Osnovne škole Lapad.

-Odlagalište je sramotno te zatrpano građevinskim otpadom već nekoliko godina. Nadamo se kako će nadležne službe konačno riješiti ovaj problem te kako će se upravo ova ulica te okolne početi čistiti – piše nam autor fotografije.

Nekoliko fotografija stiglo nam je i s autobusne stanice na Babin kuku, preko puta Mostarske ulice, a dobili smo i fotografiju smeća pored skalina koji spajaju Put Iva Vojnovića i Sportsku dvoranu u Gospinom polju.

Iz Čistoće apeliraju na čitatelje da nastave slati fotografije krupnog otpada koje ćemo redovito objavljivati, a oni po tom djelovati, ali također mole građane da, ako se nađu u prilici, fotografiraju počinitelje i registracijske oznake njihovih vozila jer će samo tako moći konačno stati na kraj divljaluku i sankcionirati odgovorne za ovakvo necivilizirano ponašanje.

DuList poziva čitatelje da nam na naš e-mail info@dulist.hr ili na Facebook stranicu nastave dojavljivati o pojavi ove komunalne ‘kuge’ koja se velikom brzinom širi našim gradom i okolicom!

Pročitajte još

Zamjenica Tepšić na panelu ‘Studiraj i treniraj’

Dulist

PROCJENA PRIHATNOG KAPACITETA GRADA Zimi 1.200 stanovnika uz 4 tisuće postelja koje zjape prazne!

Andrea Falkoni Račić

Pročelnica Ivana Brnin na panelu o Smart City rješenjima

Dulist