Grad

APEL URODIO PLODOM Prvi bezobraznik uhvaćen na djelu!

APEL URODIO PLODOM Prvi bezobraznik uhvaćen na djelu!

Nakon što smo proteklih dana objavili niz vijesti s fotografijama krupnog otpada kojeg se odbacuje kako i gdje se hoće te nakon što smo pozvali građane da dokumentiraju počinitelje, pristižu prvi rezultati ove zajedničke akcija DuLista, Čistoće i naših sugrađana.

Dobili smo tako fotografije jednog drskog počinitelja, koji je ‘u po bijela dana’, odnosno oko 16.30 sati nonšalantno iskrcavao svoj krupni otpad. Za pretpostaviti je da je riječ o privatnim poduzetnicima i tvrtkama koje ilegalno prikupljaju otpad, pri tom debelo naplate odvoz, a sve istovare na prvom slobodnom kantunu u idućoj ulici. Naš čitatelj fotografirao je počinitelja, o svemu su obaviješteni komunalni redari i sad je na njima da ga kazne za počinjeno nedjelo.

Ovom prilikom treba pohvaliti Čistoću koja reagira na naše objave o krupnom otpadu, ali i dojave građana. Kako nam kažu, i njihovi telefoni su ‘vrući’ od brojnih poziva ogorčenih građana koji javljaju o pojavi krupnog otpada.

Iz Čistoće apeliraju na čitatelje da nastave slati fotografije krupnog otpada koje ćemo redovito objavljivati, a oni po tom djelovati, ali također mole građane da, ako se nađu u prilici, fotografiraju počinitelje i registracijske oznake njihovih vozila jer će samo tako moći konačno stati na kraj divljaluku i sankcionirati odgovorne za ovakvo necivilizirano ponašanje.

DuList poziva čitatelje da nam na naš e-mail info@dulist.hr ili na Facebook stranicu nastave dojavljivati o pojavi ove komunalne ‘kuge’ koja se velikom brzinom širi našim gradom i okolicom!

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist