Grad

GRAĐANI OGORČENI Zaustavimo mafiju koja zatrpava Grad krupnim otpadom!

GRAĐANI OGORČENI Zaustavimo mafiju koja zatrpava Grad krupnim otpadom!

Nakon što smo tijekom proteklih nekoliko dana objavljivali gdje se sve nalaze odlagališta krupnog otpada, naši čitatelji zatrpali su naš e-mail sandučić fotografijama iz dijelova grada u kojima žive.

Glavica Babinog kuka, Gorica, Liechtensteinov put, Lozica, Mokošica, Komolac te još brojne lokacije pretrpane su krupnim otpadom. Sudeći po reakcijama i komentarima, građani su ljuti, ogorčeni, zabrinuti za zdravlje svoje djece, žale se kako su zagušeni ‘kugom’ koja se proširila.

Kad se sve stavi u jednu galeriju može se zaključiti kako je na djelu očito dobro osmišljeni i pomno planiran nezakonit čin na razini napuljske mafije. Pošast krupnog otpada proširila se na sve dijelove grada, pa i šire!

Ovom prilikom treba pohvaliti Čistoću koja reagira na naše objave, ali i dojave građana. Kako nam kažu, i njihovi telefoni su ‘vrući’ od brojnih poziva ogorčenih građana koji javljaju o pojavi krupnog otpada.

Iz Čistoće apeliraju na čitatelje da nastave slati fotografije krupnog otpada koje ćemo redovito objavljivati, a oni po tom djelovati, ali također mole građane da, ako se nađu u prilici, fotografiraju počinitelje i registracijske oznake njihovih vozila jer će samo tako moći konačno stati na kraj divljaluku i sankcionirati odgovorne za ovakvo necivilizirano ponašanje.

DuList poziva čitatelje da nam na naš e-mail info@dulist.hr ili na Facebook stranicu nastave dojavljivati o pojavi ove komunalne ‘kuge’ koja se velikom brzinom širi našim gradom i okolicom!

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist