Grad

GRAĐANI DOJAVLJUJU Ovaj bezobraznik na Rašici imao je radnu nedjelju!

rasica otpad111111

Naši čitatelji nastavljaju dojavljivati o crnim komunalnim točkama diljem grada, a čini se da je među najgorima područje pod Petkom, točnije na Rašici.

Tako je naš čitatelj uspio fotografirati jednu osobu kako bezbrižno na kolicima iz jedne kuće (adresa poznata redakciji) iznosi veći broj prozirnih najlonskih vreća sa šutom i krupnim otpadom te ga nonšalantno odlaže na nepropisan način poviše jednog ugostiteljskog objekta.

Drugi slučaj prijavljen je također na Rašici, ali prema Uvali Lapad, u neposrednoj blizini Dječjeg vrtića Radost, gdje nas čitatelj upozorava kako je riječ o pravom deponiju šuta i krupnog otpada. Čitatelj navodi kako već četiri mjeseca upozorava komunalne redare, ali da nije bilo reakcije.

Jednako kritično je u naselju Naš Dom u Mokošici, odakle nam stiže fotografija katastrofalne situacije. Isto bi se moglo reći i za fotografiju snimljenu u neposrednoj blizini Malog Straduna na Babin kuku.

Iz Čistoće apeliraju na čitatelje da nastave slati fotografije krupnog otpada koje ćemo redovito objavljivati, a oni po tom djelovati, ali također mole građane da, ako se nađu u prilici, fotografiraju počinitelje i registracijske oznake njihovih vozila jer će samo tako moći konačno stati na kraj divljaluku i sankcionirati odgovorne za ovakvo necivilizirano ponašanje.

DuList poziva čitatelje da nam na naš e-mail info@dulist.hr ili na Facebook stranicu nastave dojavljivati o pojavi ove komunalne ‘kuge’ koja se velikom brzinom širi našim gradom i okolicom!

Pročitajte još

LED EKRANI NA 6 LOKACIJA Postavlja se oprema za zonu posebnog prometnog režima

Dulist

POHVALNA AKCIJA ŽUPE SV MIHAJLA Kupljen prijeko potreban uređaj za rano otkrivanje autizma

Dulist

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist