Grad

‘NOĆNE BRIGADE’ Treba li krupni otpad izgurati na magistralu da bi netko reagirao?

Već dvadesetak dana stanari jedva prolaze ovom ulicom. Noćne brigade donose kauče, građevinski materijal i ostali krupni otpad – javlja nam čitatelj iz Mokošice, koji nam je poslao fotografiju situacije koju viđamo po čitavom gradu.

-Možda bi pomogle kamere i par velikih kazni. Stanje je neizdrživo. Ima prijedloga da se sve izgura na magistralu pa će onda možda netko reagirati – ističe ogorčeni čitatelj.

Podsjetimo, iz Čistoće apeliraju na čitatelje da nastave slati fotografije krupnog otpada koje ćemo redovito objavljivati, a oni po tom djelovati, ali također mole građane da, ako se nađu u prilici, fotografiraju počinitelje i registracijske oznake njihovih vozila jer će samo tako moći konačno stati na kraj divljaluku i sankcionirati odgovorne za ovakvo necivilizirano ponašanje.

DuList poziva čitatelje da nam na naš e-mail info@dulist.hr ili na Facebook stranicu nastave dojavljivati o pojavi ove komunalne ‘kuge’ koja se velikom brzinom širi našim gradom i okolicom!

Pročitajte još

Zidine lani imale blizu 400 tisuća posjetitelja. Saznali smo i prihode

Dulist

Osiguran besplatan pristup internetu na Autobusnom kolodvoru

Dulist

I FRANKOVIĆ PITAO ŠTO JE S NOVIM BRODOM ZA ELAFITE Postirina zamjena bit će spremna do 2023.?

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija