Politika

FRANKOVIĆ SE OBRUŠIO NA VLAHUŠIĆA ‘Ti si najobičniji jadnik koji za borbu u političkom ringu koristi djecu!’

Ovo je političko dno dna, Andro Vlahušiću. Ti si najobičniji jadnik koji se ne zna boriti u političkom ringu nego koristiš djecu za političku borbu. Rekli bi stari ljudi: Tugo i nevoljo – poručio je gradonačelnik Mato Franković svom političkom oponentu Vlahušiću s izvanredne konferencije za medije na temu ispisa djeteta iz DV Dubrovnik zbog duga od 431 kunu. Franković je ovom prilikom istaknuo kako je majka tog djeteta na Vlahušićevoj listi za Gradsko vijeće, na 14. mjestu.

Sve je krenulo rekao je, na način da je HNS-ovac Miho Obradović jutros na svom Facebook profilu objavio kako će na prvoj sjednici Gradskog vijeća tražiti zbog ovog slučaja razrješenje ravnateljice Boje Milan Mustać ako do tada ostane na dužnosti.

-I tad je krenula silna reakcija. Naravno, nakon što me je Boja Milan Mustać izvijestila što se točno dogodilo ostao sam u najmanju ruku osupnut. Politička podmetanja doživjeli smo više puta, ali tolika želja i očaj za vlast, ne prezanje ni od čega pa ni umetanje djece u predizborne aktivnosti, to nisam mogao očekivati od Andra Vlahušića i njegove ekipe – rekao je dalje.

Potom je objasnio što se dogodilo. Majka tog djeteta, Ljerka Tikvica, obaviještena je o postojanju duga u redovnoj proceduri vrtića na uobičajenoj špranci te je bila obaviještena kako dug treba podmiriti, naveo je Franković.

-Ljerka Tikvica nije se nijedan put javila Dječjim vrtićima po primanju obavijesti kao što to rade ostali roditelji. Međutim, dana 12. travnja Ljerka Tikvica piše Dječjim vrtićima: S obzirom na vašu obavijest o ispisu mog sina radi nepodmirenog dugovanja, ovim putem vas molim potvrdu ispisa s datumom koji ste naveli u opomeni. Dana 16. travnja Dječji vrtići Dubrovnik na njen zahtjev dostavljaju joj ispisnicu. I tu ništa ne bi bilo čudno kada ista ta gospođa Ljerka Tikvica ne bi bila kandidat na listi HNS-a na 14. mjestu – rekao je Franković.

Napomenuo je kako je govorio o imenima i prezimenima jer se radi o političkim akterima.

Izbori 2021.

 

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija