Aktualno

Franković o ispisanom djetetu: Osuđujem takav način djelovanja Dubrovačkih vrtića

Nakon što se o ispisu djeteta iz Dječjih vrtića Dubrovnik zbog duga roditelja od 431,84 kuna očitovala ravnateljica Boja Milan Mustać, uslijedila je i reakcija gradonačelnika Mata Frankovića koji je takav način djelovanja ustanove osudio.

Kako je reako o svemu je doznao putem Facebooka kao i većina građana te je tražio sam žurno očitovanje ravnateljice.

– Više puta sam istaknuo da takvo nešto nije dopustivo. Svako dijete bez obzira u kakvom se imovinskom stanju nalazio roditelj zaslužuje pravo polaska u vrtić. Ljudi imaju financijskih problema. Ravnateljica nas je izvijestila i da će se pismeno očitovati svi medijima. Ono što je meritum je da nikad niti jedno dijete nije ispisano iz vrtića bez obzira koliki dug roditelja bio te da oni moraju zbog financijske evidencije ista takva upozorenja poslati. Mislim da je to nepotrebno. Želim istaknuti da je Grad Dubrovnik u vrijeme korona krize i oprostio dijelom roditeljima plaćanje vrtića. U sljedeće četiri godine želimo osigurati u potpunosti besplatan vrtić i osuđujem takav način djelovanja Dubrovačkih vrtića – iznio je.

Pročitajte još

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

ČEKA SE U REDU ZA KUPITI KARTU Velike gužve pred Jadrolinijom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija