Aktualno

60 GODINA SLUŽENJA BOGU Proslava Dijamantne svete Mise don Joza Njavra

Untitled design 14

Vjernici su se okupili u Svetištu Kraljice Mira u Hrasnu kako bi proslavili Dijamantnu svetu Misu don Joza Njavra, dubrovačkog svećenika koji je obilježio 60 godina služenja Bogu i zajednici. Ova svečanost bila je posebna prilika da se oda počast svećeniku koji je cijeli svoj život posvetio duhovnom vodstvu i pastoralnom radu, prenosi Neum online. 

Sveta Misa, koju je predvodio don Jozo Njavro, okupila je mnoge svećenike, uključujući don Vinka Raguža, župnika župe Svetišta Kraljice Mira, don Ivu Šutala, koji je održao uvodni govor o don Jozi, te don Hrvoja Katušića iz Vela Luke.

Kao znak zahvalnosti, don Jozo je župi Kraljice Mira darovao umjetničku sliku koju je nosio Miho Bošković, nekada najbolji vaterpolist svijeta, kojeg je don Jozo vjenčao.

Proslava 60 godina svećeničke službe don Joze Njavre bila je emotivan i svečan događaj koji je okupio mnoge vjernike, prijatelje i obitelj. Dijamantna sveta misa poslužila je kao prilika da se prisjetimo svih blagoslova i duhovnog vodstva koje je don Jozo pružio svojoj zajednici tijekom šest desetljeća.

Banner 300x250 DU 1

 

Foto: Neum online

Pročitajte još

Mario Tošić zaređen za đakona Dubrovačke biskupije u Rimu: “Ređenje je dar Crkvi i za Crkvu

Dulist

KAOS U CEZIH-U Liječnici upozoravaju na opasne greške zbog pada sustava

Dulist

DŽENITA LAZAREVIĆ Fali pomoćnika u nastavi, asistenata! Roditelji nemaju potrebnu pomoć! Gube se prava!

Ivana Mijić Vulinović