DuList IN

STAR WARS / EKSKLUZIVA S TREĆEG DANA SNIMANJA Vire li to Mark Hamill i njegove trupe iza čempresa?!

STAR WARS / EKSKLUZIVA S TREĆEG DANA SNIMANJA Vire li to Mark Hamill i njegove trupe iza čempresa?!

Star Wars… Ne morate pogledati niti jedan nastavak sage, ali ako ste vezani za Dubrovnik, znate i što ekipa koja se bavi ovim ‘mega’ projektom trenutno radi u gradu. A DuList vam s trećeg dana snimanja donosi ekskluzivu!

Naime, na Banjama, jednoj od lokacija, uhvatili smo ni manje ni više nego samu ekipu glumaca, kaskadera, statista i tko zna koga sve ne! Osim neobičnog vozila, jurilice o kojoj je DuList već pisao s ekskluzivnog snimanja, vozila koje podsjeća na ‘Podracere’ ili SW: Episode I, ili pak ‘landspeedere’ iz četvrtog nastavka, uspjeli smo uhvatiti i neke od uloga.

Čini se kako se za današnje snimanje spremao i sam Mark Hamill (sudeći po slici koju smo ‘uhvatili’ iz daljine).

Kako se čini po slikama, s njim su i trupe koje neodoljivo podjećaju na AT – ST (All Terrain Scout Transport) Commanders, popularnije pod nazivom ‘chicken walkers’, koji su se prvi put pojavili u petom nastavku – The Empire Strikes Back. 

Zanimljivo je dodati i to, kako doznaje DuList iz krugova bliskih produkciji, za višednevno snimanje po gradskim lokacijama angažirano je dvadesetak kaskadera te oko tridesetak statista. Čini se kako su oni danas na Banjama snimili poprilično zanimljive scene!

A vi s nama povirite na set, koji se ovoga puta preselio uz more, te ostanite uz DuList, jer vam donosimo pregršt informacija o osmom nastavku iz dana u dan!

Na našoj stranici Just Dubrovnik pratite sve o Ratovima zvijezda na engleskom jeziku! / Check the latest Star Wars news exclusively on Just Dubrovnik!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist