Koronavirus u Hrvatskoj

Zbog mjere samoizolacije zatvoren dio odgojnih skupina Dječjih vrtića Dubrovnik

Zbog mjera samoizolacije zatvorene su neke odgojne skupine u dječjim vrtićima Palčica, Škatulica, Radost, Kono 1 i 2, Pčelica. Prema obavijesti Dječjih vrtića Dubrovnik, zbog mjere samoizolacije, zatvara se odgojna skupina Jaslice 5 u Dječjem vrtiću Palčica, koja ima je propisana do 7. ožujka 2021. godine, nakon čega se djeca, ako ne razviju simptome bolesti, 8. ožujka 2021. godine mogu vratiti u vrtić. Produljuje se mjera samoizolacije za odgojnu skupinu Mješovita 3 u Dječjem vrtiću Palčica do 4. ožujka 2021. godine te se djeca mogu vratiti u vrtić 5. ožujka ako ne razviju simptome bolesti.
Zbog mjera samoizolacije zatvorena je i odgojna skupina Mješovita 5 u Dječjem vrtiću Škatulica. Ako djeca ne razviju simptome bolesti, u vrtić se vraćaju 6. ožujka 2021. godine. Odgojna skupina Mješovita 3 u Dječjem vrtiću Radost pod mjerama samoizolacije je također do 5. ožujka 2021. godine, nakon čega se djeca, ako ne razviju simptome bolesti, 6. ožujka 2021. godine, mogu vratiti u vrtić.
Zatvorene su i dvije odgojne skupine u Dječjem vrtiću Kono 1 i Kono 2. Mjera samoizolacije je propisana do 8. ožujka 2021. godine, nakon čega se djeca, ako ne razviju simptome bolesti, 9. ožujka 2021. godine, mogu vratiti u vrtić. Odgojna skupina Mješovita 2 u Dječjem vrtiću Pčelica vraća se u vrtić, ako djeca ne razviju simptome bolesti 10. ožujka 2021. godine.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija