Koronavirus u Hrvatskoj

Zbog mjere samoizolacije zatvoren dio odgojnih skupina Dječjih vrtića Dubrovnik

Zbog mjera samoizolacije zatvorene su neke odgojne skupine u dječjim vrtićima Palčica, Škatulica, Radost, Kono 1 i 2, Pčelica. Prema obavijesti Dječjih vrtića Dubrovnik, zbog mjere samoizolacije, zatvara se odgojna skupina Jaslice 5 u Dječjem vrtiću Palčica, koja ima je propisana do 7. ožujka 2021. godine, nakon čega se djeca, ako ne razviju simptome bolesti, 8. ožujka 2021. godine mogu vratiti u vrtić. Produljuje se mjera samoizolacije za odgojnu skupinu Mješovita 3 u Dječjem vrtiću Palčica do 4. ožujka 2021. godine te se djeca mogu vratiti u vrtić 5. ožujka ako ne razviju simptome bolesti.
Zbog mjera samoizolacije zatvorena je i odgojna skupina Mješovita 5 u Dječjem vrtiću Škatulica. Ako djeca ne razviju simptome bolesti, u vrtić se vraćaju 6. ožujka 2021. godine. Odgojna skupina Mješovita 3 u Dječjem vrtiću Radost pod mjerama samoizolacije je također do 5. ožujka 2021. godine, nakon čega se djeca, ako ne razviju simptome bolesti, 6. ožujka 2021. godine, mogu vratiti u vrtić.
Zatvorene su i dvije odgojne skupine u Dječjem vrtiću Kono 1 i Kono 2. Mjera samoizolacije je propisana do 8. ožujka 2021. godine, nakon čega se djeca, ako ne razviju simptome bolesti, 9. ožujka 2021. godine, mogu vratiti u vrtić. Odgojna skupina Mješovita 2 u Dječjem vrtiću Pčelica vraća se u vrtić, ako djeca ne razviju simptome bolesti 10. ožujka 2021. godine.

Pročitajte još

I LASIĆ SE CIJEPIO U sportskoj dvorani na Grudi cjepivo primile 484 osobe

Dulist

KREĆU KONCERTI I EVENTI Božinović: Doći će cijepljeni, preboljeli i testirani pa ćemo vidjeti ima li posljedica

Dulist

U Hrvatskoj 1435 novooboljelih, preminule 33 osobe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija