Županija

Završenu prvu faza uređenja ceste Dubravka-Bani obišao župan Nikola Dobroslavić

obilazak cesta dubrava bani

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo u pratnji načelnika Općine Konavle Boža Lasića obišli su završenu dionicu ceste Dubravka-Bani. U obilasku su bili i ravnatelj Županijske uprave za ceste Ivo Kaštelan, direktor Dubrovnik cesta Roberto Krile te pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretninama Općine Konavle Miljenko Mikulić.

Riječ je o prvoj fazi uređenja ove prometnice, a nositelj projekta je Županijska uprava za ceste. Iz Dubrovačko-neretvanske županije podsjećaju kako je riječ o projektu uređenja dijela lokalne ceste Dubravka-Bani zajednička je investicija ŽUC-a i Općine Konavle. Ukupno će se urediti trasa u duljini 3,2 kilometra. Projekt je podijeljen u dvije etape od kojih je prva duljine 1,5 kilometara te je ona službeno i završena. Vrijednost radova, koje je izvodila tvrtka Dubrovnik ceste, iznosi 1,1 milijun eura.

Iz Dubrovačko-neretvanske županije javljaju kako se planira kako će Županijska uprava za ceste i Općina Konavle u sljedeće dvije proračunske godine završiti radove i na preostalih 1,7 kilometara ove prometnice.

 

Pročitajte još

TKO JE U PONEDJELJAK BEZ STRUJE HEP najavio prekid opskrbe električnom energijom

Dulist

ONEČIŠĆENJE MORA NA KORČULI Kupanje privremeno zabranjeno na dvije plaže

Dulist

IZ POLICIJE UPOZORAVAJU Sve je više kaznenih djela računalne prijevare, ne nasjedajte! Prijavite!

Ivana Mijić Vulinović