Koronavirus u Hrvatskoj

ZATVORENA POKLINIKA MARIN MED ‘Jedan od naših liječnika pozitivan na koronavirus’

dom zdravlja doktor zdravstvo01

Iz Poliklinike Marin Med javljaju kako ih je u subotu epidemiološka služba obavijestila da je jednom od liječnika koji kod njih radi, potvrđeno da je pozitivan na Korona virus (Covid – 19). Zbog toga se poliklinika zatvara do 30. ožujka.

Riječ je o liječniku koji radi u nepunom radnom vremenu, a posljednji je put u poliklinici radio u popodnevnim satima u ponedjeljak, 16. ožujka 2020. godine.

-Svi pacijenti koji su bili na pregledu kod njega u posljednjih 14 dana su obaviješteni o mjerama samoizolacije te se kod nikoga od njih do sada nisu pojavili simptomi bolesti jer je liječnik tijekom pregleda koristio svu propisanu zaštitu – istaknuo je ravnatelj Poliklinike Marin Med dr. med. Rikard Lenz.

-Usprkos tome da niti jedan od djelatnika naše poliklinike nema znakova infekcije, kao odgovorna osoba i kao ravnatelj ustanove čiji je glavni cilj poboljšanje zdravlja naših sugrađana odlučio sam da svi naši zaposlenici budu u samoizolaciji do 30. ožujka 2020. godine. Ovim putem vas dakle obavještavam da će Poliklinika Marin Med biti zatvorena za rad sa pacijentima do 30. ožujka 2020. godine, a svi naši pacijenti koji su bili naručeni u tom periodu dobiti će nove termine pregleda – istaknuo je ravnatelj i dodao:

-Na kraju želim vas sve još jednom zamoliti da poštujete upute nadležnih službi za vrijeme trajanja ove infekcije te čuvajte sebe i svoje najmilije a poglavito svoje najstarije. Bez poštivanja ovih mjera od strane svih naših sugrađana ne postoji mogućnost da se ova bolest pobijedi i spriječi njezino širenje. Za sve informacije trajno će biti dostupan naš broj telefona 020 400 500 te naša e-mail adresa: info@marin-med.com . Također je dostupan i moj osobni broj mobitela 098 427 000 ukoliko želite dobiti stručne informacije u vezi sa Covid-19 infekcijom nevezano da li ste korisnik naših usluga ili ne. Ostanite doma, perite ruke i izbjegavajte bliske kontakte posebice sa starijim osobama. Ćuvajte sebe i sve oko vas – naglasio je u objavu koji potpisuje ravnatelj.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist