Politika

VIJEĆNIKA CAPORA ZANIMA Gdje je zapela Arena Lapad, igračka za koalicijske partnere?

Vijećnik Đuro Capor pitao je gradonačelnika gdje je zapela Arena Lapad, ‘igračka za koalicijske partnere’. Na njegova pitanja gradonačelnik mu je poručio da je ljubomoran.
-Vama je Arena lapad igračka za koalicijske partnere. Sramite se. Projekt podržava svatko osim vas. O njemu smo gospar Vićan i ja razgovarali tisuću i jedan put. Projekt se izrađuje, dorađuje i pravno usklađuje. Treba nam još malo vremena da dođe pred Gradsko vijeće. Doći će vrlo skoro i vidjet ćemo kako ćete glasati, jeste li za građane ili samo za sebe – rekao je gradonačelnik. No, nije se osvrnuo na dio Caporovog pitanja o novom koalicijskom partneru, Andru Vlahušiću.
-Iznenadio sam se što među točkama danas nemamo obećavani projekt Arene Lapad, a još od siječnja se najavljuje. Gdje je zapleo? Malo sam se zabrinuo da nije što zapelo u koaliciji s vašim partnerom – rekao je Capor u svom pitanju te čestitao gradonačelniku što je nedavno bio u političkoj trgovini kojom je uspio ‘podebljati’ većinu za još jednog vijećnika. S obzirom da se Povjerenstvo za DU Card pojačava za jednog člana, Capor pretpostavlja kako je riječ o Vlahušiću.

 

Pročitajte još

Mišo Krstičević: ‘I tako punih 13 izgubljenih godina Dobroslavićeva mandata…’

Dulist

Maja Bender privremena ravnateljica Doma ‘Ragusa’, Mihaeli Skurić novi mandat na čelu ZOD-a

FRANKOVIĆ PORUČIO CAPORU Predložite prodaju dionica Luke i ako ih ne prodamo za veću cijenu, zatražite moju ostavku

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija