Politika

[UŽIVO OD 9 SATI] S DuListom pratite sjednicu Gradskog vijeća

Nova sjednica Gradskog vijeća zakazana je za ovaj ponedjeljak, 9. svibnja s početkom u 9 sati. Na dnevnom redu je 36 točaka, a nakon vijećničkih pitanja, gradonačelnik Mato Franković podnijet će vijećnicima izvješće o svom radu u drugom dijelu 2021. godine.
Raspravljat će se i o urbanističkim planovima. Pred vijećnicima je, naime, konačno prijedlog Urbanističkog plana stambenog naselja za branitelje na Nuncijati, koji je na javnoj raspravi bio prije gotovo dvije godine. Od tada se čekala HIA studija, koju treba potvrditi i Centar za svjetsku baštinu. ‘Zeleno svjetlo’ još uvijek nije stiglo, ali se ipak odlučilo usvojiti UPU.
Zbog izgradnje nove multifunkcionalne dvorane u Gospinom polju, za potrebe Svjetskog rukometnog prvenstva 2025. godine, vijećnici će odlučivati o stavljanju izvan snage Odluke o izradi izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Športsko-rekreacijskog parka Gospino polje“ te pokretanju izmjena i dopuna ovog DPU-a. Na dnevnom redu je također i prijedlog odluke o izradi izmjena i dopuna UPU-a Radeljević-Libertas.

Sjednicu možete pratiti uživo od 9 sati.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA IZ LISINSKOG] Plenković: Tuđmanova politička ostavština je sve što danas živimo

Dulist

Vlahu Kljunku novi mandat na čelu Linđa

Dulist

Franković gorljivo brani Vlahušića: Imao je sjajnih ideja. Ima ih i danas!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija