Aktualno

[VIDEO] ZABLISTALO OMILJENO KUPALIŠTE Porporelaši u akciji s novom pumpom za čišćenje morem

[VIDEO] ZABLISTALO OMILJENO KUPALIŠTE Porporelaši u akciji s novom pumpom za čišćenje morem

Došao je kraj nezadovoljstvu Porporelaša vezano za čišćenje i izgled Porporele. Naime, Porporelaši su uzeli stvar u svoje ruke i ovog im je ponedjeljka stigla nova pumpa za čišćenje morem. Održala se tako velika akcija čišćenja i freganja Porporele na zadovoljstvo svih Porporelaša i onih koji se kupaju na omiljenom im gradskom kupalištu.

-Htio bih poručiti našim ljudima da je Porporela čista i spremna za njih. Nabavili smo novu pumpu te smatram da je ovo veliki pomak. Grad je odgovorio na naš apel. Pa bi gradske službe, odnosno Čistoća, trebale svako drugi dan čistiti Porporelu, a mi ostale dane – poručio je za DuList predsjednik Udruge Porporela Đivo Knego.

Kako su naglasili administratori Facebook stranice Porporela, zbog povećanog broja kupača u posljednjih 15 dana više nisu bili u mogućnosti odražavati red s postojećom aparaturom pa dok čekaju nadležne, odlučili su stvari preuzeti u svoje ruke.

– Poduzeli smo sve korake da bi napokon i jednom zavazda riješili problem pranja i održavanja Porporele koji već 25 godina pada na leđa Porporelaša…. Iako se ta ista Porporela nalazi u sklopu našeg grada i na svakoj razglednici, ona uopće ne spada pod domenu (kako oni sami kažu) Čistoće, niti su oni, pa ni nitko drugi (opet oni kažu) odgovorni za njeno održavanje… Namjerili smo se da se to napokon promjeni i da Porporela bude tretirana od Čistoće i svih drugih odgovornih kako joj i priliči, a u međuvremenu dok radimo na tome smo organizirali i novu pumpu za čišćenje morem koja bi treba izgurati ovo ljeto. Vjerujemo da smo napravom putu da nam se ovo više ne dogodi nikad koliko god ljudi bilo na Porporeli… – zaključili su.

Pročitajte još

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist