Grad

UZ DAN BRANITELJA Pratite uživo na DuListu sat povijesti u dubrovačkim školama

Dan dubrovačkih branitelja 2014. godine, Polaganje vijenaca na Srđu

U sklopu ovogodišnjeg programa obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja ovog petka održava se već tradicionalni Sat povijesti u osnovnim školama Grada Dubrovnika, ove godine zbog epidemioloških mjera ipak u nešto drukčijem obliku.

U organizaciji Grada Dubrovnika i HVIDRA-e, Sat povijesti u dubrovačkim školama odvijat će se na daljinu, putem platforme Zoom i to u dva termina – jutarnjem i poslijepodnevnom s procijenjenim trajanjem po 60 minuta uz mogućnost produljenja s time da će predavači, dubrovački branitelji, biti smješteni u Gradskoj vijećnici.

Sat povijesti na temu dubrovačkih branitelja i obrane Dubrovnika u Domovinskom ratu održat će se i u popodnevnim satima i to u 14.30 sati, a događanje će prenositi i Grad Dubrovnik.

Sat povijesti možete pratiti uživo i na DuListu.

Pročitajte još

Gradu odobreno 1,2 milijuna eura bespovratnih sredstava za dizalicu topline za bazen u Gružu

Dulist

RADNE SKUPINE U LAZARETIMA O Strategiji razvoja Urbanog područja Dubrovnik do 2027.

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO ‘PITURIMA’: Vaša predanost, odricanje i ljubav prema stolnom tenisu može biti inspiracija svim mladima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija